Aaro Löf: Taivas, tähdet ja minä – Osa 1

Olet varmasti joskus pohtinut sitä miten tähdet tai jokin korkeampi vaikuttavat elämäämme. Ehkä myös sitä mikä kaikki lopulta on meistä itsestämme kiinni. Sitäkin, että voisitko vaikuttaa asioihin eri tavalla jos tietäisit ennalta miten tämä jokin sinua suurempi liikuttaa itseään. Minä ainakin olen.

Löysin hieman ennen joulua itseni ajattelemasta, että haluan tietää mitä astrologia voi minulle antaa. Asiasta tuntui tulevan merkityksellinen juuri siinä hetkessä ja halusin löytää tuntemukselle syyn. Seuraavana mieleeni tulivat Seppo Tanhua ja hänen astro.fi sivustonsa ja otin siltä istumalta yhteyttä Seppoon ja kysyin voisiko hän toimia astrologinani. Kerroin myös halustani jakaa kokemukseni muille. Onnekseni Seppo innostui asiasta.

Kävin Sepon luona ensimmäisen kerran joulukuussa ja toisen kerran nyt tammikuussa ennenkuin ryhdyin kirjoittamaan blogikirjoitusta. Olen saanut tapaamisista nauhoitteen ja saanut tunnustella karttani tulkintaa yhä uudelleen ja uudelleen – seuraten sen teemoja itsessä ja ympärilläni. Kirjoitan havainnoistani kuukausittain tähän blogiin ja tarkoitukseni on pohtia muunmuassa seuraavaa;

  • havaitsenko tähtikartan kertomia teemoja elämässäni
  • miten tarkkailuni vaikuttaa minuun
  • miten mahdolliset havainnot vaikuttavat asioihin
  • voiko tähtikarttojen kanssa työskentely auttaa minua elämässäni

Myönnän, etten ole kaikkein skeptisin tutkija. Kokemukseni puhuu sen puolesta, että elämä on kokonaisuus ja sen osat yhteydessä toisiinsa. Astrologia on perinteikäs työkalu mutta sen mahdollisuudet ovat monelle epäselvät. Tarkoitukseni on tutkia sen merkitystä avoimesti käytännön tasolla. Toivon, että pohdintani herättää sinussa ajatuksia ja synnyttää yhä laajempaa kiinnostusta omaa elämääsi kohtaan.

Kaikki kertomani perustuu omaan tulkintaani saamastani tiedosta ja sen merkityksestä.

Ensimmäinen astrologinen konsultaatio

Neljä päivää ennen Sepon tapaamista olin kokenut itsessäni jonkinlaisen selkeän muutoksen jota kuvailin lähimmilleni kevenemisen tunteena. Hymyilin ja nauroin enemmän ja kokonaisuutena kaikki tuntui jotenkin vain positiivisemmalta. Pohdin asiaa ystävieni kanssa myös Tampereella, iltana ennen Sepon tapaamista. Oloni tuntui kevenevän kokoajan.

Seppo aloitti tapaamisemme kertomalla, että olen juuri päättänyt kaksi vuotta kestäneen prosessin jossa persoonallisuuteni on ajettu täysin uusiksi. Se on työstetty ja kuumennettu ahjossa. Ja prosessi on juuri nyt päättymässä. Tuntui erikoiselta kuulla aikatalullisestikin pätevä kuvaus omasta kokemuksesta. Tiesin tarkkaan, että vajaa pari vuotta aiemmin aloitin elämässäni vaiheen joka sisälsi paljon sisäistä ja ulkoista painetta. Tein tuolloin merkittäviä päätöksiä asuipaikan, parisuhteen ja työni suhteen. Tai ainakin kuvittelin tekeväni 🙂 Pohdimme mennyttä ja nykytilannetta hetken mutta koin selväksi jo ennen tapaamistamme, että nyt oli aika suunnata eteenpäin.

Jatkoimme siihen minkälaiset energiat kartallani olivat läsnä tulevien vuosien aikana ja sain tuekseni myös transiittilistat jotka kertovat tarkemmin siitä milloin mikäkin teema on erityisen keskeisessä roolissa elämässäni.

Valmistelua

Kartalla vuoden ensimmäinen puolisko näyttäytyy valmisteluna sille mikä alkaisi hieman myöhemmin. Alkuvuosi pitää sisällään kodin, perheen ja oman paikan työstymistä sekä sosiaalisten rakenteiden muuntumista. Puhuimme myös sisäänpäinkääntymisestä joka näin voimakkaana aiheuttaisi jonkinlaista yhteyden kadottamista ulkomaailmaan. Tämä herätti hieman kysymysmerkkejä mielessäni. Näiden lisäksi alkuvuosi herkistäisi tunnistamaan entistä selkeämmin mikä toimii ja mikä ei. Sepon mukaan huomaisin itsessäni jonkinlaista tyytymättömyyttä ja hän kannusti antamaan sille tilaa koska sen tarkoitus on kertoa mikä elämässäni ei enää toimi.

Kun sain tarkennusta siihen, että transiittilistojen päivämäärät kertovat meneillään olevien prosessien huippukohdista, eivät tarkasta tapahtuma-ajasta, pystyin tunnistamaan  teemoja mm. kodin ja perheen saralla. Muutin juuri marraskuussa puolisoni ja hänen tyttärensä kanssa saman katon alle ja vuoden vaihteen jälkeen olen tunnustellut sisälläni jonkinlaista uutta kokemusta kodista. Vaikka työni puolesta tulen liikkumaan jatkossakin, tunnen sisälläni, että olen kotona ja sen lisäksi elämässäni on paikka ja ihmisiä joihin tämä kodin kokemus liittyy.

Koen hyötyneeni tyytymättömyyden tarkkailusta sillä se on saanut herkistymään entisestään sille mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Aiemmin vähemmän huomiota saaneet tuntemukset, ennenkaikkea negatiiviset sellaiset, tuntuvat merkityksellisemmiltä ja niiden kuuntelu on auttanut tekemään arjessa ratkaisuja jotka tuntuvat hyvältä. Samalla olen oppinut entistä paremmin tiedostamaan toimintamalleja jotka eivät perustu itseni kuunteluun – pystyen myös nopeammin päästämään irti tuntemuksista joita itseään vastoin toimiminen aiheuttaa.

Kun kirjoitan tätä tekstiä, huomaan kuinka paljon tietoa koen saaneeni jo tähän mennessä. On mahdotonta purkaa yhteen kirjoitukseen edes murto-osaa niistä pohdinnoista ja havainnoista joita mennyt kuukausi on sisältänyt. Keskustelumme tuntuu antavan jälleen uusia tapoja ymmärtää ja samalla se nostaa muistista esiin aiemmin opittua ymmärrystä. Olemme kuunnelleet yhdessä puolisoni kanssa myös toistemme nauhoituksia ja se on mahdollistanut hienoja keskusteluita. Lyhyt konsultaatio karttojemme keskinäisistä suhteista vahvisti näkemyksiämme siitä mikä suhteessamme on haastavaa, erityistä ja myös olennaista täyttävän arjen kannalta.

Selkein asia kartallani seuraavan kahden vuoden aikana on kesällä alkava matka omaan lopulliseen elämäntehtävääni. Nauroin ääneen kun Seppo kertoi, että minun kannattaa pitää kalenterini tyhjänä kesästä eteenpäin. Olen tiennyt jo jonkin aikaa, etten tiedä mitä kesän jälkeen tapahtuu sillä syksy pitää sisällään esikoiskirjani julkaisun. Pian sen jälkeen julkaistaan myös dokumentti joka toivottavasti tuo esille käyttämieni työkalujen ja työni hyödyllisyyttä. Kuten Seppokin sanoi, tämä on kaikista mielenkiintoisin hetki tarkistella asiota astrologiankin avulla.

Tähän mennessä selkein havaitsemani hyöty on se, että luotan yhä suoremmin omaan intuitioon ja kokemukseeni asioista. Mikä tahansa mahdollistaa tämän, ansaitsee arvostukseni. Odotan mielenkiinnolla mitä huominen tuo tullessaan.

– aaro

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image