Työpiste 17 eurolla

Tarvitsin uudelle työhuoneelleni kalusteet. Sen sijaan että olisin ensimmäisenä kävellyt Ikeaan tai johonkin muuhun kalustekauppaan, otin aikalisän, jotta ehdin miettiä, mistä saisin tarvittavat kalusteet.

Ihanan auringonkeltaisen tuolin ostin kierrätyskeskuksesta viidellä eurolla. Sen istuinosa kaipasi hieman iloa ja leikkisyyttä: se on päällystetty kirpputorilta löydetyllä isokokoisella, kahden euron paidalla.

Paidan kangas riitti vielä peltipurkista tehdyn kynäpurkin päälliseksi. Napit muistuttavat kankaan alkuperästä.

Pöydän kansi, joka on tammea, löytyi varastosta. Se oli jäänyt yli jostain remontista. Kansi ei ole aivan suoraan sahattu, mutta eivätpä ulkonakaan puut ole viivasuoria ja symmetrisiä!

Ja sitten se kallein kohta: pöydän jalat hain Ikeasta, 2,5 euroa/kappale. Kun sinne Ikeaankin joskus on tarve mennä, niin vinkkinä, että mielenrauhan saa parhaiten säilytettyä, kun ei mene lauantaina.

Muut tavarat ovat vanhoja. Esimerkiksi villamatto on vanha olohuoneen matto, joka keräsi kotona liikaa kissankarvoja. Mutta työhuoneelle se sopii mainiosti, ja se lämmittää kivasti. Hylly oli valmiiksi seinässä.

Sain siis tarvittavat kalusteet 17 eurolla. Ja lisäksi ne tuntuvat omilta, omanlaisilta, ja kertovat joka päivä tarinaansa.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VAIN 24 tunnin AJAN 25.9. klo 10 asti IHANAT UUTUUDET alennuksessa! Etukoodilla JOULU10 Paremman parisuhteen joulukalenteri ja Sielun sopukoita -joulukalenteri 10€ / kpl (norm. 14,90€) 
PUOTIIN
close-image