Työpiste 17 eurolla

Tarvitsin uudelle työhuoneelleni kalusteet. Sen sijaan että olisin ensimmäisenä kävellyt Ikeaan tai johonkin muuhun kalustekauppaan, otin aikalisän, jotta ehdin miettiä, mistä saisin tarvittavat kalusteet.

Ihanan auringonkeltaisen tuolin ostin kierrätyskeskuksesta viidellä eurolla. Sen istuinosa kaipasi hieman iloa ja leikkisyyttä: se on päällystetty kirpputorilta löydetyllä isokokoisella, kahden euron paidalla.

Paidan kangas riitti vielä peltipurkista tehdyn kynäpurkin päälliseksi. Napit muistuttavat kankaan alkuperästä.

Pöydän kansi, joka on tammea, löytyi varastosta. Se oli jäänyt yli jostain remontista. Kansi ei ole aivan suoraan sahattu, mutta eivätpä ulkonakaan puut ole viivasuoria ja symmetrisiä!

Ja sitten se kallein kohta: pöydän jalat hain Ikeasta, 2,5 euroa/kappale. Kun sinne Ikeaankin joskus on tarve mennä, niin vinkkinä, että mielenrauhan saa parhaiten säilytettyä, kun ei mene lauantaina.

Muut tavarat ovat vanhoja. Esimerkiksi villamatto on vanha olohuoneen matto, joka keräsi kotona liikaa kissankarvoja. Mutta työhuoneelle se sopii mainiosti, ja se lämmittää kivasti. Hylly oli valmiiksi seinässä.

Sain siis tarvittavat kalusteet 17 eurolla. Ja lisäksi ne tuntuvat omilta, omanlaisilta, ja kertovat joka päivä tarinaansa.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image