Innolux RED S Punavalo

219,00  (sis. alv)

Paikallishoitoon tarkoitettu tehokas punavalo

Vain 7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): punavaloS Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Paikallishoitoon tarkoitettu tehokas punavalolaite

RED S on punavalo- ja lähi-infrapunahoitolaite, joka sopii hyvin paikalliseen hoitoon. Laitetta voi kohdistaa kätevästi siihen kohtaan, mihin haluaa sen tehoavan ja hoitaa yksi alue kerralla. Erittäin kätevä esimerkiksi nivel-, alaselkä- tai polvikipuun. Soveltuu myös erinomaisesti kasvojen ihonhoitoon.

LEDit ja aallonpituudet:

30 kpl 660 nm punaisia LEDejä
30 kpl 850 nm lähi-infrapuna-LEDejä
Säteilyvoimakkuus ja hoitoalue:

15 cm -> 79 mW/cm² & 38cm x 36cm
30 cm -> 50 mW/cm² & 66cm x 61cm
Laite on kokonsa ansiosta helposti siirrettävä, sitä voi kuljettaa mukanaan ja asettaa haluamansa alustalle. Laita valaisin esimerkiksi pöydälle, sohvalle, tuolille tai vaikka ripusta roikkumaan koukulle pakkauksessa olevien vaijereiden avulla.

Käytä laitetta kullekin hoitoalueelle 2-15 minuuttia kerralla 10-30 cm etäisyydellä hoidettavasta kohteesta. Esimerkiksi 5 minuuttia kasvoille, 10 minuuttia alaselkään ja 10 minuuttia polveen.

Punavalosta tutkitusti apua
Punavalohoidolla on tutkitusti useita myönteisiä vaikutuksia ihon kuntoon, kuten aknen ja arpien parantumiseen, sillä punainen valo vähentää tulehduksia ja tehostaa ihon uusiutumista. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että säännöllistä punavalo- ja infrapunahoitoa saaneiden koehenkilöiden kollageenitasot olivat korkeammat ja iho näytti puhtaammalta ja terveemmältä. Punavaloterapian on lisäksi todettu lisäävän hiusten paksuutta, stimuloivan hiusten kasvua ja estävän hiustenlähtöä.

>> Lue lisää punavalohoidosta Innoluxin nettisivuilta

>> Lue punavalon hyödyistä urheilijoille

“Yllätyin punavalon nopeasta tehosta. Olen käyttänyt sitä lähinnä rasituksessa kipeytyvään polveen ja on ollut hämmästyttävää miten kipu häviää joka kerta parin minuutin valohoidon jälkeen. Käytän punavaloa myös alaselän satunnaisiin kipuihin ja myös siellä hoito tuo helpotusta nopeasti. Suosittelen lämpimästi!” – Pequ Nieminen, Hidasta elämää -sivuston perustaja

 

Miksi punavalohoitolaite Innoluxilta?

Energiatehokkuus: Huippuluokan sähkönkulutuksen ja säteilytehon suhde
Kokemus: Innolux on 26 vuoden ajan erikoistunut valohoitolaitteisiin
Tekninen laatu: Innoluxin kirkasvalolaitteet ottivat kolmoisvoiton Tekniikan maailman kirkasvalolaitetestissä vuonna 2019
Tekniset tiedot ja ohjeet
Mitat: 31 x 21 x 7 cm
Materiaali: teräs ja muovi
Väri: valkoinen
Teho: 90 W
Valonlähde: LED
Valon lähde sis: kyllä
IP luokitus: IP20
Paino: 2,3 kg
Kytkimen tiedot: NIR ja RED valoille omat kytkimet
Johdon tiedot: 1.5 m, valkoinen johto