Geishakuulat – Little Frisky

19,90  (sis. alv)

Raikkaan pirteiden geishakuulien sisällä on toiset pallot, jotka aiheuttavat tärinää kun kuulien kanssa liikutaan. Tämä tuo nautinnollisia tuntemuksia samalla kun värinä stimuloi emättimen verisuonistoa ja saa sen kostumaan luonnollisella tavalla.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): lfrisky Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Raikkaan pinkit ja hempeästi kuvioidut geishakuulat ovat valmistettu miellyttävän tuntuisesta ja laadukkaasta silikonista. Hygieeniset ja täysin saumattomat geishakuulat tehostavat lantionpohjalihasten treenausta ja ne stimuloivat myös emättimen seinämien verisuonistoa edesauttaen kostumista.
Silkkisen tuntuiset geishakuulat ovat valmistettu 100%:sta ja hygieenisestä silikonista. Narun päässä on lenkki josta geishakuulat ovat helpot vetää pois emättimestä. Geishakuulien sisällä on toiset pallot jotka aiheuttavat tärinää kun kuulien kanssa liikutaan. Tämä voi tuoda erittäin nautinnollisia tuntemuksia samalla kun värinä stimuloi emättimen verisuonistoa ja saa sen kostumaan luonnollisella tavalla.

Pese silikoniset kuulat miedolla saippuavedellä ja desinfioi halutessasi erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Käytä kuulien kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta.

Palautusoikeus ei koske kuluttajasuojalain 6. luvun 16 §:n mukaisesti avattuja hygienia- ja intiimituotteita.

Tuotetiedot:
Materiaali: 100% Silikoni
Kokonaispituus: 20 cm
Geishakuulan halkaisija: 3,6 cm
Yhteispaino: 78 g
Vesitiivis
Väri: Pinkki