Kumppanuustarinat

Case Recuror: ”Yhteistyö on ylittänyt odotukset”

Recuror on digitaalisten mielenterveyspalveluiden kärkeä Suomessa, ja tarjoaa yksilöllisen sekä tehokkaan avun mielenterveyden haasteisiin. Recurorin psykiatrit ovat koulutettu tutkitusti parhaisiin etäpotilassuhteen käytänteisiin. Etäpalveluiden lisäksi Recuror toimii fyysisesti Helsingissä ja Turussa.

Recurorin ja Hidasta elämään yhteistyö on ollut alusta asti toimivaa ja luontevaa, kun tavoitteena on ollut tunnettuuden kasvu mielen hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa.

Yhteistyön ytimessä on Vieraskynä-tekstit, jotka Recurorin asiantuntijat kirjoittavat ja joita yhdessä muokataan ja otsikoidaan sopivaksi juuri Hidasta elämää -kanaviin. Tekstit ovat saavuttaneet valtavan suosion sivustolla, ja ne ovat toimineet myös liikenteen ohjaajana Recurorin sivuille. Jokaisen tekstin lopussa on ohjaus suoraan ajanvaraukseen Recurorin nettisivuille.

Hidasta elämää -vieraskynäblogi on ylittänyt odotuksemme. Lähdimme tavoittelemaan tunnettuuden kasvua mielen hyvinvoinnista kiinnostuneiden parissa. Blogiemme saamat kymmenet tuhannet lukukerrat ovat taatusti sen tehneet. Suoria yhteydenottoja ja ajanvarauksiakin on saatu blogien innoittamana.

Hienona ekstrana tavoitteiden päälle olemme saaneet ykkösrivin medioilta haastattelupyyntöjä Hidasta elämää -blogien innoittamana, joka on tarkoittanut ansaittua medianäkyvyyttä kymmenien tuhansien silmäparien verran.”

Tatu Raitis, Markkinointipäällikkö, Recuror

Tatu Raitis, Markkinointipäällikkö, Recuror

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuonna 2024 on julkaistu Recurorin kolme eri tekstiä ja jatkoa on tulossa. Tekstien lukukerrat ovat huimaa luettavaa:

Suurien lukijamäärien ja onnistuneen sisältömarkkinoinnin taustalla on yksinkertaisia asioita:

  1. Tekstit ovat kiinni ihmisten todellisessa tarpeessa.
  2. Recurorin asiantuntijat tuntevat omat asiakkaansa ja mistä heidän kanssaan puhutaan.
  3. Tekstit nojaavat vahvasti asiantuntijuuteen sekä ihmisten auttamiseen.
  4. Aiheet ovat yksinkertaisesti kiinnostavia.
  5. Recuror haluaa teksteissä tuoda esiin omaa osaamistaan asiantuntijoiden suulla, jolloin teksti on aina lukijaa palvelevaa.

Vieraskynä tekstit jaetaan aina myös Hidasta elämää Facebook -ryhmään, Vieraskynä -tekstin hinta sivustolla on 1300 € + alv.

Kysy lisää mediamyynnistä: sanna.valkeejarvi@hidastaelamaa.fi

Sanna Valkeejärvi, kumppanuusvastaava, Hidasta elämää
Kalenterit OSTA 3 MAKSA 2
PUOTIIN
close-image