I love me -messut 2024 – Toimituksen 6 vinkkiä

Mainosyhteistyössä I love me -messut

Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma I love me -messut tarjoaa tietoa, elämyksiä ja inspiraatiota. 29.11.–1.12.2024 pidettävä tapahtuma kokoaa saman katon alle muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin kiinnostavimmat brändit ja tuoreimmat trendit.

I love me tuo esiin, kuinka todellinen hyvinvointi muodostuu monesta erilaisesta tulokulmasta, ja kauneus on erikokoista, -näköistä ja -taustaista.

Tämän syksyn messuohjelmassa on mukana myös rakastettuja Hidasta elämää -kirjailijoitamme. Tule ohjelman lomassa moikkaamaan meitä messupisteellemme 7k128 sekä hypistelemään Hidasta elämää -kirjoja ja kortteja.

Tässä 6 toimituksemme valitsemaa messutärppiä I love me -viikonlopulle. Mitkä näistä esityksistä haluaisit nähdä ja kokea? Koko messuohjelman löydät täältä.

1. Benjamin

Benjamin tähdittää Shopping Nightia keikallaan I love me -messujen Arena-lavalla! Määrätietoisesti kohti kotimaisen pop-kentän kärkeä etenevän Benjaminin musiikki on itsevarmempaa, energisempää ja popimpaa kuin koskaan. Uransa suurimmasta radiomenestyksestä parhaillaan nauttiva Benjamin kannustaa musiikillaan elämään anteeksipyytelemätöntä ja rohkeasti omannäköistä elämää. Diskovivahteisella pop-musiikillaan hurmaava, poikkeuksellisen lavakarisman omaava artisti villitsee yleisönsä hersyvällä lavashow’llaan.

Benjamin esiintyy perjantaina  29.11. klo 18:00–19:00 Arena-lavalla.

2. Karita Palomäki: Nainen ja ADHD – Miksi naisten ADHD:ta on vaikea tunnistaa?

Tyttöjen ja naisten ADHD:ta ei tunnisteta yhtä hyvin kuin poikien – mistä tämä johtuu? Millaisia haasteita ADHD voi aiheuttaa arjessa? Entä missä siitä voisi olla hyötyä? Miten omien ADHD -piirteiden kanssa voi löytää tasapainon?

Ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt fysioterapeutti Karita Palomäki pohtii Hidasta elämää -hyvinvointimedian perustaja Sanna Wikströmin haastattelemana ADHD:n vaikutuksia elämään. Karita sai itse viisikymppisenä ADHD-/ADD-diagnoosin. Häneltä on ilmestynyt suosittu tietokirja Kuhiseva mieli – nainen ja ADHD (Hidasta elämää/Bazar, 2024), jossa paneudutaan naisten kokemuksiin ADHD:sta.

Karita esiintyy sunnuntaina 1.12. klo 14:00–14:30 Health Hub -lavalla.

3. Sointu Borg: Röyhkeästi rohkea – Kuolet kuitenkin: uskalla näkyä ja kuulua!

Miksi esillä oleminen mielletään niin syntiseksi? Jos teen itseni näkyväksi ja kuulluksi, päädynkö naurunalaiseksi? Puheessaan Sointu Borg rohkaisee kuulijoita painamaan kaasua ja raivaamaan oman polkunsa. Vaikka riittämättömyyden tunne kolkuttaisi takaraivossa, jokaisesta meistä löytyy esiin kaivamatonta potentiaalia. Terveet rajat ja oman itsetunnon suojeleminen tarjoavat omannäköisen arjen rakentamiseen erinomaiset rakennuspalikat

Sointu esiintyy sunnuntaina 1.12. klo: 13:00–13:45 Arena-lavalla.

4. Johanna Huhtamäki: Trauman jälkeinen kasvu

Silloinkin kun asiat ovat hyvin, elämä voi tuntua epävarmalta ja vaikeudet voivat yllättää. Kivun ja kärsimyksen ei kuitenkaan tarvitse olla ilon ja onnen vastakohtia. Miten vastoinkäymiset muovaavat ja kasvattavat meitä ihmisinä? Voivatko kaikkein tuskaisimmatkin kokemukset johtaa myös johonkin hyvään ja avata uusia mahdollisuuksia?

Johanna Huhtamäki pohtii puheenvuorossaan ihmisen posttraumaattista kasvua. Hän on positiivisen psykologian maisteri, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, DI ja väitöstutkija, jonka omat vaikeat kokemukset ovat johdattaneet tukimaan onnellisuutta, hyvää elämää ja mahdollisuutta kokea kasvua traumaattisten kokemusten jälkeen. Johannalta ilmestyy tänä syksynä Pimeydestä kajastava valo – Trauman jälkeinen kasvu -tietokirja (Hidasta elämää/Bazar, 2024).

Johanna esiintyy lauantaina 30.11. klo 13:30–14:00 Health Hub -lavalla.

5. Marika Rosenborg ja Eevi Vuoristo: Mikä johtaa liikaan kontrolliin? – Tunnetaitoja varmistelijalle

Kun asiat menevät eri lailla, kun oli suunnitellut tai ajatellut, tuntuu, että koko maailma romahtaa. Arki on kuitenkin täynnä pettymyksiä, muutoksia ja yllättäviä tilanteita, joihin emme voi varautua. Miksi haluamme kontrolloida niin vimmatusti aikatauluja, tapahtumia ja elämää? Miten tunnetaitojen harjoittaminen voi keventää elämää ja vapauttaa kuormittavasta varmistelusta?

Haastattelussa vieraina terapeutit Marika Rosenborg ja Eevi Vuoristo, jotka ovat tehneet yhdessä Tunnekarttakirja -tehtäväkirjan (Hidasta elämää/Bazar, 2023) ja Parisuhteen keskustelukortit. Lisäksi Marika on tehnyt Varmistelusta vapauteen -tietokirjan (Hidasta elämää/Bazar, 2024), Puhutaan tunteista -kortit sekä Eeviltä on ilmestynyt Ymmärrä tunteitasi -terapeuttiset tunnetaitokortit. Marikaa ja Eeviä haastattelee Hidasta elämää -hyvinvointimedian perustaja Sanna Wikström.

Marika ja Eevi esiintyvät lauantaina 30.11. klo 14:30–15:00 Beauty and Wellness Corner -lavalla.

6. Auli Malimaa: Miksi itseään on niin vaikea rakastaa?

Ovatko sisäinen kriitikko ja loputtomat vaatimukset sinulle tuttuja? Mitä jos sinulla olisi lupa rakastaa itseäsi täydestä sydämestä jo nyt? Usein omat odotuksemme ja vaatimuksemme estävät meitä rakastamasta itseämme, jolloin koetamme kehittyä ja muuttua rakkautemme arvoisiksi. Itseään ei kuitenkaan tarvitse oppia rakastamaan, sillä rakkaus on jo meissä – nyt ja aina. Tule kuulemaan Hidasta elämää -kirjailija Auli Malimaan johdolla, miten avaudut rakastamaan itseäsi.

Puhuja Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja, vuorovaikutuskouluttaja ja tietokirjailija, jolta on ilmestynyt uusi tietokirja Avaudu rakastamaan itseäsi (Bazar, Hidasta elämää 2024).

Auli esiintyy perjantaina 29.11. klo 11:30–12:00 Health Hub -lavalla.

Kalenterit OSTA 3 MAKSA 2
PUOTIIN
close-image