Rehellinen kirje ystävälle – jaa tämä omalle ystävällesi!

Rehellinen kirje ystävälle 💌

Rakas ystäväni,

kiitos niin paljon ystävyydestäsi!

Olemme kokeneet yhdessä paljon erilaisia hetkiä. Monet niistä ovat olleet hyviä, kauniita, syvällisiä, tunteellisia ja koskettavia hetkiä. Kun muistelen taaksepäin, pyöritän myös hieman päätäni: miten vastuuttomia ja epäkypsiä asioita olet nähnytkään minun sanovan ja tekevän!

Kumpikin meistä on sanonut toiselle todella kauniita asioita, jotka tukevat vuosien ajan eteenpäin. Joskus olemme myös puhuneet toisillemme ajattelemattomasti, mutta onneksi olemme kumpikin osanneet pyytää anteeksi. Kumpikin meistä saa epäonnistua, valittaa turhasta ja eksyä aiheesta. Ja kumpikin meistä saa onnistua, loistaa, kehittyä ja hehkua.

Joskus minua ärsyttää se miten puhut, miten näet jonkin asian tai miten käytät rahaa. Joskus en ymmärrä lainkaan jotain päätöstä, jonka teit. Mitä vanhemmaksi tulen, sen enemmän etäisyyttä osaan ottaa asioihisi ja ymmärrän, että jokainen ihminen saa nähdä asiat omalla tavallaan. Haluan antaa sinulle tilaa olla sinä ja kokea elämänpolkusi arvostelematta valintojasi. En koeta muuttaa sinua, enkä voi tietää mikä sinulle on parasta. Sinun sydämesi on paras tienviittasi.

Huomaan, että joskus ärsytän sinua. En aina osaa aina olla aidoin versio itsestäni, varsinkaan jos olen väsynyt tai ylikuormittunut. Koska välität minusta, se ei haittaa sinua. Et vaadi minulta joka hetki täydellisyyttä, etkä edes huomauta jokaisesta virheestäni. Tiedät, että tiedostan itsekin omat hölmöilyni, joten annat minulle lempeyttä saarnojen sijaan. Ymmärryksesi on auttanut minua jaksamaan ja se on rohkaissut minua uskomaan itseeni.

Kumpikin meistä näkee elämän syvyyden ja pysähtyy ihmettelemään sen ihmeellisyyttä omalla tavallaan. Se yhdistää meitä syvällisellä tasolla. Kun toinen meistä eksyy elämän pieniin ärsytyksen aiheisiin, toinen meistä tuo tilanteeseen sydämellistä läsnäoloa.

Kun mieleni on maassa, minua ilahduttaa niin paljon, kun muistan että voin soittaa sinulle tai laittaa sinulle viestin. Jo pelkkä ystävyytemme piristää ja tukee minua. Sydämeni iloitsee, kun voin innostaa sinua tai yllättää sinut jollakin hauskalla tavalla. Tämä rehellinen kirje ystävälle on jälleen yksi ihana yllätys, jonka ansaitset olemalla juuri sinä – ihana ja tärkeä!

Rakkaudella

ystäväsi ❤️

 


Löydät Mitran supersuositut kirjat Seksi ja läsnäolo sekä Sisäisen rauhan käsikirja tästä!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image