9 voimauttavaa viestiä kaikille maailman naisille

Kysyimme lukijoiltamme Facebookissa, minkä yhden asian he haluaisivat sanoa kaikille maailman naisille. Näin ihania ja voimauttavia vastauksia he antoivat:

  1. “Kukaan muu ei ole kuten sinä; juuri se on sinun vahvuutesi, siunauksesi. Sinä löydät heidät,  jotka näkevät kauneutesi ja tukevat/kannustavat kasvuasi naisena.”
  2. “Meillä kaikilla on oikeus olla turvassa ja saada tasa-arvoista kohtelua, ihan jokaisessa maailman kolkassa, riippumatta siitä, mihin me uskomme, mistä me tulemme, miltä me näytämme tai ketä me rakastamme.”
  3. “Uskalla. Älä mieti mitä joku muu ajattelee tai sanoo. Elä juuri oman näköistäsi elämää. Sellaista, jonka juuri sinä haluat ja ansaitset.”
  4. “Olet arvostellut itseäsi ja ulkonäköäsi kaikki nämä vuodet, eikä se ole johtanut mihinkään muuhun kuin surumieleen. YRITÄ rakastaa itseäsi, koska se johtaa vuosien saatossa onneen ja valoisaan mieleen.”
  5. “Naiseudessa on valtavasti voimaa, käytä sitä viisaasti.”
  6. “Olet vahvempi kuin luuletkaan. Ja se vahvuus löytyy meistä kaikista naisista. Se näkyy kyyneleinä, nauruna, suruna ja ilona. Ja se näkyy rakkautena. Anna vahvuutesi näkyä.”
  7. “Asuimme sitten missä tahansa maailmaa, oli ikämme mitä tahansa numero, olemme KAIKKI tärkeitä sieluja. Arvostakaamme itseämme ja toivottavasti myös muut osaavat arvostaa meitä, sillä olemme kultaisia sieluja. Rakastan sinua ihana sielu.”
  8. “Toisen menestys/kauneus ei ole sinulta pois. Sinä olet kaunis. Sinäkin pystyt saavuttamaan hienoja asioita työnteolla ja ahkeruudella. Älä alennu painamaan muita alas vaan jaa hyvyyttä ja rakkautta ympärillesi.”
  9. “Sä olet paras omana itsenäsi. Tuu valoon, me halutaan nähdä sut.”
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image