Sinussa ei ole mitään korjaamista – Etsi vain se sielun sirpale, joka on tukehtunut tunnetaakkasi alle

vieraskyna

Mervi profile 1Kirjoittaja Mervi Bergström on Englannissa asuva henkinen valmentaja, tunneterapeutti ja näkijä. Bergström on koulutukseltaan Bachelor of Arts (Hons), hypnoositerapeutti ja menneiden elämien regressiohoitaja.

 


”Tehtäväsi ei ole etsiä rakkautta, vaan etsiä ja löytää itsessäsi olevat esteet, jotka olet rakentanut sitä vastaan.” – Rumi

  • Toistuuko elämässäsi joku tietty kaava?
  • Kohtaatko kerta toisensa jälkeen ihmisiä, jotka hyväksikäyttävät, manipuloivat ja satuttavat sinua?
  • Oletko kysynyt itseltäsi miksi et pääse jonkun tilanteen, asian, ihmisen yli?
  • Mikä sinua ihan oikeasti estää olemasta onnellinen? Tasapainoinen?

Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, haluan sanoa sinulle, että et ole viallinen. Sinussa ei ole mitään korjaamista. Persoonaasi ei tarvitse muuttaa. Sinun ei tarvitse seisoa peilin edessä todistellen itsellesi olevasi kaunis, rohkea ja universumin runsauden arvoinen. Et ole maanantaikappale.

Sen sijaan sinut pitää eheyttää. Laittaa kokoon. Löytää se kaipaamasi. Lukkiutuneena tuon lukon aiheuttamiin negatiivisiin ajatuksiin ja uskomuksiin. Pitäen sinua vankinaan saaden sinut ajattelemaan, uskomaan ja toimimaan tietyllä tavalla. Estäen sinua olemasta yhteydessä sinussa jo olevaan rakkauteen. Olemasta onnellinen.

”Meidän pitää uskaltaa rakastaa itseämme niin paljon, että uskallamme mennä syvälle itseemme. Tutkia itseämme ja irtipäästää kaikki ne tukahdetut tunteet, jotka estävät meitä olemasta vapaita. Meidän pitää uskaltaa antaa rakkauden tulla.” (Kirjasta: Höyhenet polullani)

Mitä, jos kaikki mitä olet koskaan oppinut ajatuksen voimasta on väärin? Mitä, jos ajatuksilla ei olekaan mitään voimaa elleivät ne ole kytkyssä tunteisiin? Mitä, jos ne ovatkin tunteesi, jotka luovat ajatuksesi eikä toisinpäin? Mitä, jos sinussa oleva arvottomuuden, hylätyksi tulemisen, rakkaudettomuuden tunne saa sinut uskomaan, että olet arvoton, hylätty, rakkaudelle kelpaamaton? Mitä, jos sillä ihan oikeasti ei olekaan mitään väliä miten paljon toistat positiitivisia affirmaatioita, koska vaikka ne muuttavatkin aivojesi sähkoimpulssien kulkuratoja, ne eivät kuitenkaan poista sinussa syvällä olevia patoutuneita tunteita?

Mitä, jos tunnelukko onkin hautautuneena johonkin kehosi energiakeskukseen, chakraan ja sen olemassaolo ei vain tuki energian virtaamisen kehossasi, vaan myös tukkii energian virtaamisen luoksesi? Mitä, jos sinulla on tukos, joka on syntynyt hylkäämisen tuloksena? Olet ehkä piilottanut paljon käsittelemätontä vihaenergiaa jonnekin kehoosi. Vihaa ei saa näyttää. Ei ole sivistynyttä antaa sen purkautua. Piilotat vihan. Siitä muodostuu tukos, joka vetää puoleensa ihmisiä, jotka myös ovat sisimmässään vihaisia. He tunnistavat sinussa tuon itselleen tutun tunteen. He myös ovat ihmisiä, jotka tuntevat itsensä arvottomiksi, hylätyiksi. Kohtaat itsesi peilikuvia, jotka eivät pysty sinulle antamaan rakkautta, koska hekään eivät rakasta itseään. Kohtaat itsesi peilikuvia.

Mitä, jos energiavirrassasi olevat tukokset ovat syynä myös fyysisiin oireisiisi? Mitä, jos käsittelemätön tunnetaakka kehossasi saa sinut voimaan pahoin? Aiheuttaa selittämättomän selkäkipusi? Saa pääsi särkemään? Aiheuttaa ahdistuksen tunnetta. Salpaa henkesi. Vie voimasi.

Mitä, jos oletkin tuonut tunnelukkosi tähän elämään edellisestä elämästäsi? Mitä, jos kehosi energia siirtyykin yhdestä elämästä toiseen elämään sieluna, joka sisältää kaiken sielunvaelluksen aikana tapahtuneen? Kaikki ne tunteet, jotka olet kokenut tai jättänyt kokematta. Mitä, jos elämässäsi vaikuttaakin karmallinen tunnelukko? Käsittelemätön tunne, jota et voinut käsitellä aikaisemmassa elämässäsi, koska et sitä jostain syystä voinut tehdä. Sielusi muistaa kyllä vaikka sinä olet unohtanut. Se muistuttaa sinua käsittelemättomistä tunteista. Se laittaa sinut etsimään vastauksia, koska se haluaa olla ehjä.

Mitä, jos sinussa asuukin rakkaus? Mitä, jos tuo rakkaus on hautautuneena kantamasi tunnetaakan alle. Mitä, jos tuo taakka on suurin este myös henkiselle kehityksellesi? Se ei vaan tuki yhteyttäsi sinun todelliseen olemukseesi, sieluusi, vaan se myös tukkii yhteytesi universumiin. Mitä, jos jo ihan oikeasti olet kaikki se rakkaus mitä olet etsinyt itsesi ulkopuolelta? Olet etsinyt sitä muista ihmisistä. Pyytänyt arvostusta, hyväksymistä, todistusta siitä, että olet rakkauden arvoinen. Mitä, jos sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kääntyä katsomaan itseäsi. Tutkia itseäsi ja tuntea kaikki ne tunteet, joita et ole uskaltanut tuntea. Ne varjot. Ikävätkin asiat. Kaiken sen mikä pitää sinua kahlittuna negatiiviisiin ajatuksiin ja uskomuksiin. Mitä, jos ihan oikeasti sinä jo olet rakkaus?

Tunteillasi on sinulle asiaa. Mitä jos, antaisit itsellesi luvan tuntea itsesi ihmiseksi?
Mitä, jos luet Höyhenet polullani -kirjani, jossa kerron sinulle miten kohtasin omat tunnelukkoni. Kirjani on henkisen etsijän tarina. Sen on näkijän tarina. Kirja sisältää runsaasti meditaatioita, joiden avulla voit lähteä tutkimusretkelle itseesi.

<3 Mervi

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image