Haluaisitko uskoa ihmeisiin – ja myös kokea niitä? Tämä kirja on sinulle!

mainosyhteistyo

Monet meistä haluavat uskoa siihen, että ihmeet ovat mahdollisia. Varsinkin elämän hankalina hetkinä tulee usein toivottua ihmettä, joka muuttaisi kaiken paremmaksi. Mutta kuinka moni oikeasti, aidosti uskoo siihen, että ihmeitä tapahtuu – ja että niitä voisi tapahtua myös juuri minulle?

Vetovoiman lain mukaan, jos ensisijaisesti ajattelet kielteisiä ajatuksia ja koet usein esimerkiksi katkeruuden ja vihan tunteita, värähtelet noiden tunteiden taajuudella ja vedät puoleesi lisää kielteisyyttä ja hankalia tilanteita. Jos taas suuntaat ajatuksesi ensisijaisesti optimistisesti ja valitset nähdä kaikissa ihmisissä ja elämän hankalissakin tilanteissa jotain hyvää, vedät puoleesi hyviä kokemuksia ja asioita.

Kun alat harjoittaa vetovoiman lakia tietoisesti, pystyt saamaan elämääsi juuri niitä asioita, mitä haluat: terveyttä, vaurautta, ihmissuhteita… kaiken mitä haluat, ja vieläpä niin, että nämä asiat ilmestyvät elämääsi mitä ihmeellisimmillä, odottamattomilla tavoilla.

Jos ei ole itse vielä tutustunut vetovoiman lakiin ja testannut sen toimivuutta, tuo ylläoleva lause saattaa kuulostaa aivan hölynpölyltä ja haihattelulta. Silloin kannattaa lukea Rhonda Byrnen uutuuskirja Salaisuus muutti elämäni.

Kirjaan on koottu kymmenien ihmisten kertomuksia eri puolilta maailmaa – tositarinoita siitä, miten he ovat vetovoiman lakia hyödyntämällä onnistuneet kutsumaan elämäänsä juuri ne asiat, unelmat ja jopa suoranaiset ihmeet, joita halusivat: paremman työpaikan, kohentuneen taloudellisen tilanteen, parantuneen vaikean sairauden, täydellisen elämänmuutoksen…

SOVINTO ISÄN KANSSA

Minulla oli ollut läheinen ja tiivis suhde isääni, mutta vanhempieni erottua katkeruus ja viha tulehduttivat välimme. Uskoin kahdenkymmenenviiden vuoden ajan, ettei välejämme voisi korjata, kunnes äitini antoi minulle Salaisuus-DVD:n ja elämäni muuttui täysin.

Itkin kolmella ensimmäisellä kerralla katsoessani elokuvaa. Minusta vihdoinkin tuntui siltä, että kaikilla elämäni osa-alueilla oli vielä toivoa. Aloin visualisoida, että minulla ja isälläni oli hyvä, toimiva suhde. Sitten täysin odottamatta isäni kutsui minut kylään. Oli ihmeellistä vahvistaa suhdettamme. Luulin, ettei se olisi enää mahdollista. Olimme jälleen läheisiä, ja suhteemme on edelleen hyvä.

– Amy, Magnolia, Arkansas, Yhdysvallat (Kirjasta Salaisuus muutti elämäni)

Tositarinoiden lisäksi kirjassa perehdytään vetovoiman lain toimintaan – eli siihen “salaisuuteen”, josta Rhonda Byrnen maailmanlaajuisesti miljoonia myyneessä Salaisuus-menestysteoksessa kerrotaan. Jos siis et ole lukenut Salaisuutta vielä, pääset kärryille tämän kirjan avulla. Jos taas olet jo lukenut kirjan mutta kenties unohtanut vetovoiman lain, tämä kirja takuulla inspiroi kokeilemaan manifestointia itse. Luomiseen tarvitaan vain näitä kolmea asiaa: pyydä, usko, ja ota vastaan.

Luomisprosessin avaimet

  • Luomisprosessin ensimmäinen askel on pyytäminen. Selvitä mielessäsi, mitä haluat, ja pyyntö on tehty. Pyyntö voi olla kuinka yksityiskohtainen tahansa. Kun olet pyytänyt, sinun pitää uskoa, että olet jo saanut haluamasi.
  • Luomisprosessin toinen askel on uskominen. Toimi, puhu ja ajattele niin kuin pyyntösi olisi jo toteutunut. Uskoaksesi sinun täytyy ajatella, puhua ja toimia niin kuin olisit jo saanut haluamasi. Sinun ei tarvitse murehtia, miten universumi kuljettaa pyytämäsi sinulle. Kun uskot, universumi siirtää asioita niin että saat haluamasi.
  • Luomisprosessin kolmas askel on vastaanottaminen. Kun tunnet olosi hyväksi, olet virittäytynyt vastaanottamisen taajuudelle ja vedät puoleesi haluamiasi asioita. Pyydä ainoastaan kerran, usko jo saaneesi haluamasi, ja sinun tarvitsee vain tuntea olosi hyväksi, jotta pyyntösi toteutuu.
    (Kirjasta Salaisuus muutti elämäni)

Oli pään pyörälle pistävä kokemus lukea sivu toisensa perään mitä upeampia tarinoita elämänmuutoksista ja toiveiden täyttymisistä, ja samalla tajuta, että olen itse onnistunut – osin puolivahingossa, ja pääasiassa tiedostamattani – hyödyntämään tätä samaa luomisprosessia ja vetovoiman lakia omassa elämässäni useaan otteeseen ja toteuttamaan haaveitani.

Esimerkiksi nykyinen kotini on jo vuosia sitten unelmoimani kaltainen (vanhassa kivitalossa, jossa on paksut seinät ja syvät ikkunalaudat) ja osui kohdalleni kirjaimellisesti “kuin ihmeen kaupalla”. Olen voittanut kilpailun ja päässyt tapaamaan lempibändini (Italiassa!), kutsunut elämääni toivomani kaltaisia ihmissuhteita… Ja nyt, kirjan luettuani, aion todellakin alkaa hyödyntää vetovoiman lakia tietoisesti ja aktiivisesti!

Olipa tämänhetkinen tilanteesi tai menneisyytesi millainen tahansa, sinulla on mahdollisuus, kyky ja voima alkaa luoda juuri sellainen elämä kuin olet unelmoinut. Sinun tarvitsee vain pyytää sitä, mitä haluat, uskoa, että se on jo sinun – ja ottaa se vastaan, missä muodossa pyytämäsi asia elämääsi mahtaakin ilmestyä.

Kuulostaako liian uskomattomalta ollakseen totta? Kokeile itse, ja katso mitä tapahtuu.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image