Kehäkukka-kamomilla kuorinta

Tällä kuorinnalla herätät kädet ja jalat talviunilta

Tässä käsi- ja jalkakuorinta, joka sopii erinomaisesti kuiville ja väsyneille käsille ja jaloille. Kuivatut kehäkukan terälehdet pehmentävät ja kamomilla rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Epsomsuola kuorii ihosi kirkkkaaksi ja suolan mineraalit poistavat epäpuhtauksia, pehmentävät ihoa ja rentouttavat lihaksia. Aprikoosinsiemenöljy ja kookosöljy pehmentävät, kosteuttavat ja ravitsevat.

Kehäkukka-kamomilla kuorinta

Kehäkukka-kamomilla -kuorinta

Ainekset  (200 ml)

  • 30 g kuivattuja kehäkukan terälehtiä*
  • 30 g kuivattua kamomillan kukkaa*
  • 20 ml aprikoosinsiemenöljyä*
  • 20 g kookosöljyä*
  • 100 g epsomsuolaa*
  • 1 ml valitsemaasi eteeristä öljyä*

Tee näin:
Sekoita kuivatut kukan terälehdet tehosekoittimessa pienemmäksi. Lisää suola ja sekoita hiukan lisää, niin että kaikki kuivat aineet sekoittuvat. Lisää aprikoosinsiemenöljy ja kookosöljy ja sekoita esimerkiksi puulusikalla niin että seoksesta tulee tasainen. Seoksen tulee olla melko kuiva mutta pysyä hyvin koossa. Lisää tarvittaessa aprikoosinsiemenöljyä.

Käytä käsi- ja jalkakuorintaa suihkussa, kylvyssä tai lavuaarin yllä (murustaa hieman). Pehmennä ihoa lämpimässä vedessä. Kuivaa iho ja hiero käsiin tai jalkoihin teelusikallinen kuorintavoidetta. Muista hieroa varpaiden välistä ja varovasti kynsinauhojen päältä! Käsistä tulee ihanan pehmeät ja sileät. Kun toistat hoidon joka toinen päivä pääset pian eroon kuivasta ja halkeilevasta ihosta – täysin luonnollisesti tottakai!

*Aineet saatavilla PUR-kaupasta

Lisää ideoita ja inspiraatiota luonnonkosmetiikan maailmaan löydät Luonnollisesti kaunis -tapahtumasta!

Resepti ja kuva: www.organicmakers.se

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image