Elämistä sinisen talon henkien kanssa – Viesti tähtilapselta

Kirjoittelin viimeksi unelmien uudesta kodistamme, sinisestä talosta, jonne olemme tämän kesän ajan asettuneet taloksi. Olin aikeissa kirjoittaa intuitiosta ja uudesta arjestamme käytännössä, mutta pieni, vilkas tytön ääni korvissani sanoo, että kirjoita minusta! Kirjoita työskentelystäsi henkimaailman kanssa käytännössä. Joten kerronpa teille Siiristä, ja siitä, kuinka uusi kotimme sai meidät tutustumaan toisiimme.

Olimme maalanneet ennen muuttoa kesäkuussa, makuuhuoneen katon. Kykötin rapsuttamassa maaliroiskeita lattiasta, kun tunsi kunnon tökkäyksen ristiselässäni. Käännyin ja ajattelin, että Nuppu koiramme oli kuonollaan tullut tökkäsemään minua. Vaan eipä näkynyt Nuppua missään! Samantien aloin kuulla eläväisen pikkutytön äänen korvissani. Ääni oli samanlainen, kuin yhdessä Harry Potter -elokuvassa olleen henkitytön ääni. Tyttö oleili Tylypahkan poikien vessassa ja loukkannuttuaan hän pisti vesihanat vuotamaan ja heitteli Harrya ystävineen kirjoilla.

Siiri

Tämä tyttö kuulosti onnellisen iloiselta, vain ääni oli sama kuin Potterissa. Tuntui että “puhetta” pulppusi aivan taukoamatta. Jatkoin rapsuttelua ja kuuntelin häntä. Välillä sain esitettyä muutamia kysymyksiä itsekin vuodatuksensa keskellä. Kysyin kuka hän oli, ja hän kertoi olevansa jotakin, joka kuullosti sanalta “Si Ri”, joten aloin kutsua häntä Siiriksi. Hän vaikutti noin 8-vuotiaalta, näin meidän ihmisten iässä ajateltuna. Jatkoin telepaattista keskustelua.

indigo-child

Hän kertoi olevansa hyvin iloinen, että pitkästä aikaa joku on kykenevä kuuntelemaan häntä, ja keskustelee hänen kanssaan. On kuulemma tärkeää, että osaan ottaa hänet myös vakavasti, siis ymmärtäen, että henkimaailmasta tullaan välillä lähelle meitä ihmisiä, auttamaan, seurustelemaan ja tuomaan viestejä. Kaikilla ihmisillä ei ole aikaa pysähtyä kuuntelemaan, tai jos kuulevat, eivät usko kuulemaansa. Pitävät sitä mielikuvituksen tuotteena. Se on niin turhauttavaa, puhisi hän.

Hän kertoi tulevansa taloomme ja puutarhaan leikkimään, sekä autteleemaan meitä. Hän ei ole ns. maahan kiinni jäänyt henkiolento, vaan kulkee taajuuksien välillä sujuvasti kun haluaa. Hänellä kuului olevan myös mieluinen tehtävä leikkiensä ohella, olla ystävystyttämässä koiraamme Nuppua, taloon jäänelle alkuperäiselle asukkaalle Pertsa kissalle. Nuppu ei ole koskaan ollut kissojen kanssa tekemisissä, joten tämä kuullosti minusta hyvältä. Yllättävän nopeasti molemmat ovatkin tulleet tutuiksi ja vaikka Nuppu sai alkuun vähän kissan tassusta, ei Pertsa näyttänyt olevan kovinkaan äkäinen, lähinnä opetti omaa reviiriään ylivilkkaalle koiralle. Alkuun Pertsa kävi vain syömässä sisällä. Nykyään se viettää pitkiä aikoja sisällä ja nukkuu yötkin jo talossa Nupun kanssa. Kiitos tästä ystävystyttämisestä  Siirille 🙂

IMG_0143

Laajasti hän esitteli muita talossa ja puutarhassa eläviä henkiolentoja ja luonnonhenkiä. Meillä on kuulemma paljon väkeä hoitamassa taloa, pihapiiriä, kasveja ja lampea, ja kaikilla on omat tehtävät ja järjestys. Voisin kuulemma pyytää niitä pitämään huolta kasvimaasta, veden laadusta ja kaikesta tarpeellisesta talossa. Esimerkiksi jos jotain häviää, voin pyytää että näkymättämät auttajamme tuovat sen esiin. Olenkin sitten pyytänyt apuja milloin mihinkin arkiseen sisällä ja ulkona, kuten marjapensaan hoitoon tai takkatulen vartioimiseen.

Näkymättömät auttajat

Näiden apulaisten kanssa eläminen on turvallisen ja luottavaisen oloista. Tuntuu että talolla ja meillä sen asukkailla, on suojeluskunta paikalla ja kaikkea ei tarvitse kantaa itse. Henkimaailman kanssa kommunikointi ja avun pyytäminen tuo sydämeen harmoniaa ja turvallisuuden tunteen. Suosittelen kokeilemaan näkymättömiä apulaisia omassa arjessa.

Itse tein selväksi myös sen, että vaikka henkiolennot ovat lähellä, en halua että meitä häiritään liikaa, siis vaikkapa herättelyä keskellä yötä. Tämä voi nimittäin olla myös pelottavaa. Vaikka tietää, että nyt siellä joku edesmennyt mummu kolistellen jotain puhailee, voi tunne olla vähemmän mukava, jos siihen herää öiseen aikaan. Parina yönä alakerrassa kuului erikoisia kolinoita, mutta sen jälkeen ne loppuivat, kun nostin talon vanhan emännän tuolin olohuoneeseen, hänet näin huomioiden, ja sanoin, että meitä ei saa häiritä, varsinkaan yöllä. Hän tuli kuulluksi ja saattoi lopettaa “viestittelynsä”.

Voimme kommunikoida henkien kanssa, mutta voimme myös määrätä omat rajat ja sen, milloin annamme aikaamme heille, tai miten haluamme heidän toimivan kanssamme.

Siiriltä tuli monenmoista tarinaa alueesta ja sen merkitykstä. Sitten yhtä äkkiä hän sanoi, että nyt minä lähden sillalle! Minä kysyin että mihin sillalle. Hän sanoi, että sillalla on paikka tai sellainen portti, jonka kautta hän kulkee tänne ja takaisin muihin maailmoihin. Niin hän lähti, sanoen kyllä tulevansa välillä aina “käymään” meillä.

Jäi mukava tunne ja olin iloinen tästä “sisäpiiritiedosta” jota hän oli kertonut uudesta talostamme. Alkuun olin tosin vähän herkkänä ja välillä pelottikin talomme voimakas energia lataus, ja se kuinka lähelle täällä henkiolennot tulevatkaan. Vaikka työkseni liikun näkyvän ja näkymättömän maailmoissa, en ihmisenä ole sen rohkeampi aina kaikkea vastaanottamaan.

Vahvistus henkisille kokemuksille tulee aina ajallaan

Meni muutama viikko, ja päädyimme mieheni kanssa hotelli Torniin, Tampereen uuteen maamerkkiin, ja sen ylimmän kerroksen baariin.

Torni perspektiivistä

Paikka oli aivan täynnä ja missään ei ollut yhtään vapaata tuolia. Tungoksen keskellä näkyi yllättäen pöytä, jossa istui upeiden maisemien äärellä pariskunta ja pöydässä kaksi vapaata tuolia. Pääsimme heidän pöytäänsä ja pian juttelimme jo keskenämme. Keskustelun lomassa kävi ilmi, että he olivat asuneet parikymmentä vuotta sitten lähellä nykyistä kotiamme. Kuulumisia alueelta vaihdettiin puolin ja toisin, kunnes pariskunnan mies kysyi, että onkos siihen tullut se jalankulku tie, siihen teidän ohi menevän tien varteen? Kyllä siinä nyt on erillinen jalankulkuväylä me vastasimme.

Hän alkoi sitten kertoa, että aikoinaan siinä oli vain tuo kapeahko tie ilman kävelytietä, ja siinä tapahtui usein onnettomuuksia jalankulkijoille. Heidän siellä asuessaan oli eräskin pieni tyttö jäänyt bussin alle ja kuollut. Paikka jossa hän kuoli, on siinä kohtaa missä tiellä on SILTA. Silta on meiltä muutaman sadan metrin päässä.

Huuuh, tunsin kuinka kylmät väreet menivät pitkin kehoa saman tien, kun mies sanoin sanan silta. Kaikki hiukseni nousivat pystyyn, ainakin minusta tuntui siltä. Sain mahtavan vahvistuksen tuntemuksineen sille, kuka Siiri ystäväni oli! Oivalsin heti miksi hän lähti keskustelumme jälkeen sillalle. Siinä kohtaa on hänen poistumispaikkansa täältä 3D ihmisten maailmasta, muihin maailmoihin. Hän kulkee siltaporttinsa kautta halutessaan tulla tänne puolelle.

Siiri oli selvästi myös saatellut meidät tähän tapaamiseen, selittääkseen itseään. Minulla oli pidättelemistä, että en olisi heti alkanut selittää oivallusta miehelleni, ja heti kun pääsimme ulos pääsin purkamaan kaiken hänelle. Ihana mieheni on jo tottunut elämään noidan kanssa, kuten hän sitä itse leikillisesi kuvaa, ja otti asian iloisen ymmärtäväisesti.

Viesti Siiriltä

Miksi tähtilapsi Siiri palaa tälle puolelle, vaikka voisi elää tähtimaailmoissaan? Tämä kysymys on ollut mielessäni ja sainkin häneltä vastauksen. Siiri tulee tällepuolelle leikkimään, ja tervehtimään luonnon henkiä ja olentoja jotka asuvat vain tällä planeetalla. Hänellä on myös tarve löytää joku, joka voisi välittää hänen vanhemmilleen viestin. Hän haluaisi kertoa näille, että hänen kuului lähteä juuri tuolloin, kun hän lähti. Vaikkakin oli vielä lapsi kun kuoli, oli hänen tehtävänsä tullut valmiiksi tässä elämässä. Se ei ollut elämän ilkeyttä, vaan hänen sielunsa sopimuksen mukainen tapahtuma.

Hän haluaisi välittää viestin vanhemmilleen myös siitä, kuinka hyvin hän voi täällä enkeleiden ja tähtiolentojen rakkaus maailmassa, jossa on hänen todellinen kotinsa. Hän tuntee kuitenkin vieläkin vanhempiensa surun ja ikävän. Hän haluaisi lohduttaa näitä. Hän haluaisi, että joku ihminen menisin kertomaan heille, ihmisten kielellä hänen rakkausviestinsä.

Siiri haluaa välittää viestiä ja lohdutusta kaikille muillekin vanhemmille, jotka ovat menettäneet lapsensa. Kukaan ei poistu täältä ihmisten maailmasta vahingossa. Vaikka suru ja tuska oman lapsen kuoleman vuoksi on käsittämätön, on olemassa suuri sielun suunnitelma, jossa on myös valoisa puolensa. Toiset tulevat tänne vain hetkeksi, ja kokevat juuri sen, mitä heidän tehtävänsä tässä elämässä on kokea tai tehdä. He poistuvat juuri oikeaan aikaan. Heidän kuolemansa sisältää suuren opetuksen tänne puolelle jääville. He palaavat enkelikotiin, jossa vallitsee täydellinen rakkaus ja sopusointu. Myös niillä nuorilla, jotka ovat poistuneet oman käden kautta, on kaikki hyvin ja hekin palaavat tähtikotiin.

Vanhempi, joka on joutunut kohtaamaan lapsensa kuoleman, joutuu etsimään itsestään valtavat voimavarat selvitäkseen dramaattisesta ja kamalasta kokemuksesta. Tunne prosessi, jonka vanhempi joutuu käymään läpi, on jotain, mitä ei voi selittää ihmiselle, joka ei ole menettänyt lastaan. Sitä voi vain arvailla. Mutta tässä juuri on tuo, vaikkakin vaikeasti nähtävissä oleva, valoisa puolensa.

Selvittyään surusta ja läpikäytyään tunneprosessin, vanhempi on äärimmäisen vahva, viisas, tunneälykäs ja ymmärtäväinen elämän käsittämättömien mysteerien edessä. Vanhempi joka ei jää uhrina suruunsa, löytää itsestään selviytymiskeinot ja ymmärryksen sen jälkeen mihin tahansa elämän ratkaisemattomaan haasteeseen.

Lapsesi elää kanssasi, jakaa arkesi. Vaikka et voi nähdä tai tuntea häntä konkreettisesti, on hän lähelläsi. Toisinaan vain hyvin ohut ajan usvaisa verho, joka erottaa maailmat toisistaan, on välissänne. Voit tunnistaa hänet lähelläsi ja voit keskustella hänen kanssaan telepaattisesti. Tapaat häntä uniajassa ja pääset silloin jakamaan hänen maailmansa. Olette yhtä. Hän rakastaa sinua suurella lämmöllä. Aina kun haluat, voit kokea tähtilapsesi rakkauden virtaavan käyttöösi. Lohduttamaan tai ilahduttamaan. Olette aina yhtä. Vaikkakin nyt eri maailmoissa.

Siiri pääsi ääneen ja annoin hänelle luvan käyttää kanavaani. Kirjoittaessani hänen viestiään,  kyynelet alkoivat virrata, ja syvä tunne kosketti sydäntäni. Tiedän, että hänen viestinsä tavoittaa juuri ne ihmiset, joille se on tarkoitettu. Jos koet tarpeelliseksi välittää tämän hänen viestinsä jollekin henkilölle, ole ystävällinen ja tee se.

Rakkaudella Päivi

Ruohonjuuri perspektiivistä

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image