5 tapaa vapautua kielteisyyden ilmapiiristä – Jatkuva valitus ilman tekoja ei johda mihinkään

Negatiivinen energia tihkuu ympäristöstä ja vetää helposti mukanaan. Negatiivista energiaa levittävät ihmiset murskaavat unelmia, aiheuttavat hämmennystä ja saavat iloiset, lahjakkaat ja vahvat ihmiset tuntemaan itsensä pieniksi, saamattomiksi ja heikoiksi.

Nämä ihmiset eivät ole ”pahoja” – mutta valitettavasti jumissa negatiivisuudessa. Se ei kuitenkaan oikeuta heitä vaikuttamaan negatiivisuudellaan sinun hyvinvointiisi.

Businessman holding business card with sad face printed

Jos sinua ympäröi liiallinen negatiivinen energia, olet varmasti huomannut, että jokin on pielessä. Oletko joidenkin keskustelujen jälkeen hämilläsi tai jopa uuvuksissa? Tuntuuko sinusta väärältä olla oma itsesi tai kertoa mielipiteesi?

Ehkä olet kuullut viime aikoina runsaasti kritiikkiä ja valitusta, mutta et kuitenkaan pyrkimystä tai halua muuttaa asioita. Olet keskustellut peloista ja pahimmasta mahdollisesta, jonka johdosta olet itsekin alkanut tuntemaan pelkoa ja ahdistusta asioista, joista et ole sitä ennen tuntenut.

Ylipäänsä elämä tuntuu pienemmältä, vähemmän energiseltä ja mahdollisuudet tuntuvat olevan vähissä, jos olet juuttumassa negatiivisen energian piiriin. Kokeile silloin näitä keinoja negatiivisen energian taltuttamiseksi.

1. Ole tietoinen kielteisestä ilmapiiristä

Kun tiedät, mitä on tapahtumassa, voit muuttaa sitä, vaikka se onkin haastavaa. Ottamalla vastuun osallistumisestasi uhrina olemisen sijaan, olet jo aloittanut puhdistautumisen negatiivisuudesta.

2. Jätä vihaajat omaan arvoonsa

Monet yrittävät järkeillä tai pohtia negatiivisten ihmisten mielipiteitä. Yleensä se on ajanhukkaa, eikä johda mihinkään.

3. Pyri poistamaan elämästäsi mahdollisimman monta negatiivista ihmistä ja tilannetta

Sukulaisia tai muita lähipiirin ihmisiä voi rakastaa turvallisen etäisyyden päästä, etenkin sellaisia ihmisiä, jotka käyttävät sinua ja tunteitasi väärin. Tähän ei ole mitään oikeaa tapaa, joten hae niin paljon tukea ulkopuolelta kuin tarvitset. Lopeta myös itsesi saattaminen negatiivisiin tilanteisiin, niin teet itsellesi palveluksen.

4. Luo pyhä paikka tai tila asioille, jotka merkitsevät sinulle eniten

Kirjailija Julia Cameronin idean mukaan oman elämänsä arvokkaille asioille, kuten omalle taiteelle tai ihmissuhteille, tulee luoda turvallinen paikka, johon muut eivät pääse käsiksi. Nämä asiat jaetaan vain kaikista tärkeimpien ihmisten kanssa, jotka kuuluvat sisäpiiriisi.

5. Rakenna oma säteilevä energiasi

Kun olet vahvempi, olet myös vastustuskykyisempi. Ota siis vaikka hemmotteleva kylpy. Siivoa asuntosi. Puhalla saippuakuplia. Lekottele auringossa. Hukuta itsesi rakkauteen omaa itseäsi kohtaan.

Jätä negatiivisuus taaksesi!

Tiedät olevasi onnistunut negatiivisen energian karkotuksessa, kun elämä tuntuu valoisammalta, kotisi on järjestyksessä, olet onnellisempi ja energisempi. Nukutkin rauhallisemmin. Hyvänä sivuvaikutuksena saatat jopa innostaa ihmisiä ympärilläsi karsimaan omaa negatiivisuuttaan ja kukoistamaan kanssasi!

Lähde: mindbodygreen

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image