Hetki itselle voi olla vaikka teehetki.

“Hetki itselle”-Instagram-kilpailu

KILPAILU PÄÄTTYNYT! Instagramissa järjestämämme #hetkiitselle-valokuvakilpailu on nyt ohi ja palkintona olleet BioAroma-luonnonkosmetiikan hemmottelupaketit (2 kpl) on arvottu. Palkinnot lähtevät Instagram-käyttäjille @sannamaija.a ja @eevuskainen. Onnea! Voittajien kilpailukuvat näkyvät alla.

@sannamaija.a
@sannamaija.a
@eevuskainen
@eevuskainen

Kuvia oli kilpailun kestäessä esillä Hidasta elämää -etusivulla, mutta tähän alle on poimittu vielä erikseen 12 kiinnostavinta kuvaa, joista käy hyvin ilmi, miten monin eri tavoin sitä voikaan tarjota itselleen pienen hetken itselle arjen keskellä. Kuvia klikkaamalla pääset näkemään ne täysikokoisena. Kiitos kaikille osallistuneille!

@sini.nen
@sini.nen

@viljapellonlaidalla
@viljapellonlaidalla

@telluu
@telluu

@soisuva
@soisuva

@eijakarnaattu
@eijakarnaattu

@mariviivaanne
@mariviivaanne

@nebbebbe
@nebbebbe

@jennyinen
@jennyinen

@maija.hannonen
@maija.hannonen

@sussoi
@sussoi

@kalervomanni
@kalervomanni

@sannakuukso
@sannakuukso

***

Arjen kuvioiden ja menojen keskellä on hyvä välillä ottaa hetki itselle. Siksi haluamme pienellä #hetkiitselle-nimisellä Instagram-kilpailulla inspiroida sinua kääntämään huomion hetkisen ajaksi sisäänpäin ja suomaan itsellesi pienen tauon velvollisuuksista.

Unohda toviksi huomisen tai eilisen työpäivän pohtiminen, kauppalistan suunnittelu, auton renkaiden vaihtaminen, lasten pyykkien peseminen, tai mikä juuri nyt päällimmäisenä mielessäsi onkaan. Hengähdä syvään ja kysy itseltäsi, mitä sinulle kuuluu?

Mitä voisit tehdä ihan vain itsesi ja oman hyvinvointisi ja hyvän – tai paremman – olosi eteen juuri nyt? Kun löydät vastauksen, mitä sisimmässäsi halajat juuri nyt, tee se, joko saman tien tai myöhemmin. Hetki itselle -kilpailuun osallistuaksesi tallenna tästä omasta hetkestäsi myös kuvamuisto.

Hetki itselle voi olla vaikka teehetki.
#hetkiitselle voi olla vaikka rauhallinen teehetki. Kuva: Katri Mäkinen

 

Koti-spa BioAroma

Kaikkien kuvakilpailuun osallistujien kesken arvottiin kaksi kappaletta BioAroma-luonnonkosmetiikkamerkin hemmottelupaketteja. Merkin yrttipohjaiset ihonhoitotuotteet valmistetaan Kreetalla käsin ja ilman säilöntäaineita. Näissä kasviperäisissä, 100% luonnollisissa tuotteissa yhdistyy nykyteknologia ja vuosisatoja vanha, sukupolvelta toiselle välitetty viisaus, miten luontoa ja sen antimia voidaan hyödyntää ihon- ja kauneudenhoidossa.

BioAroma-tuotteiden kehittelyssä on sovellettu Kreetan muinaisen minolaisen kulttuurin (n. 3000–1450 eaa) tietämystä: jo antiikin aikoina tunnetuista hoitavista luonnon aineista käytössä ovat mm. dittany- eli kreetanmeiramiöljy sekä hartsi, jota saadaan labdanum-kasvista (Cistus ladaniferus). Tuotteiden raaka-aineet, kuten mehiläisvaha, kasvi- ja eteeriset öljyt sekä kasvi- ja yrttiuutteet, saadaan suoraan Kreetalta. Koska tuotteet sisältävät pelkästään luonnon omia ainesosia, niitä voisi jopa syödä!

Palkintopaketti sisältää seuraavat tuotteet:

– BioAroma Vartalovoide Jasmiini 200 ml
– BioAroma 24 tunnin kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle
– BioAroma Kaviaari/Oliivi-kasvonaamio

Kokonaisuuden arvo on 76 euroa. Lisätietoja tuotteista löydät ylläolevista linkeistä.

BioAroma-palkintopaketti
Palkintopaketti sisältää vartalovoiteen, kasvovoiteen ja ylellisen kasvonaamion.
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image