10 tapaa saavuttaa haluamasi

1. Ole SINÄ
Planeetalla on vain yksi sinä. Ota siitä kaikki hyöty irti. Energian tuhlaaminen siihen, että olisit joku muu, on tyhmyyttä. Selvitä kuka olet. Älä myöskään lopeta kasvamista.

2. Luota vaistoihisi
Kehitä intuitiotasi. Kirjoita ylös. Mikä on päämääräsi teoissasi? Anna intuitiosi johtaa ja unohda päämäärän seuraaminen.

3. Ole kiltti toisille ihmisille
On tärkeää olla kiltti ihmisille, olipa siitä hyötyä sinulle tai ei. Löydät paremmin yhteyden itseesi ja intohimoosi, kun laajennat anteliaisuuttasi ihmisiin, jotka voivat antaa takaisin vain pelkän hymyn.

4. Tee töitä sen eteen, mitä haluat
Kukaan ei tule tekemään työtä puolestasi. Löydä sen tekemiseen luontevuus. Työskentele tehokkaasti ja käytä, mitä tarvitset.

5. Tee mitä rakastat
Kun teet sitä mitä rakastat välittämättä palkkiosta tai tuloksesta, et vain nauti olemisestasi enemmän vaan sinulla on myös paremmat mahdollisuudet luoda kestävämpi elämä.

6. Lopeta valittaminen
Sananlasku sanoo: “Sen sijaan, että valitat ruusupensaasi piikeistä, ole onnellinen että piikkipensaassasi on ruusuja”. Me emme voi muuttaa kaikkea, mutta voimme vaikuttaa melko paljon ympäristöömme lopettamalla valittamisen.

7. Pidä itsestäsi huolta
Terveys on vastuu, joka on paljolti kontrolloitavissa. Mene kylpyyn. Lue kirja. Mene kävelylle. Nämä aktiviteetit ovat tärkeitä menestymisesi kannalta.

8. Älä kuuntele toisten kritiikkiä
Älä tukahdu muiden mielipiteiseen ja kritiikkiin. Runsas kritiikki, mutta myös runsas kehu, voivat molemmat koitua kohtaloksi. Huomioi intuitiosi ja tee työ.

9. Ole kärsivällinen
Asiat eivät välttämättä (yleensä eivät) tapahdu silloin kun itse haluat. Kärsivällisyys voi olla suurin vahvuutesi. Salli myös asioiden tapahtuvan eri tavalla kuin olit suunnitellut. Erilainen voi olla usein myös parempi.

10. Muista pitää hauskaa
Jos sinulla ei ole hauskaa, mikä on silloin kaiken pointti? Kuka päätti säännöt?

Lähde: www.mindbodygreen.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image