Naisen sydän: Onnellisuuden Top 10

10 ways to get naturally high!

Elämä on lahja. Jokainen ihmetyksen, ilon ja ahdistuksen hetki on jotain joka on annettua. En ole tehnyt mitään ansaitakseni oloani tässä maailmassa ja silti tässä elän, hengitän ja kävelen paljain jaloin kivien ja männynkäpyjen päällä.

Ymmärrän, että elämän tarkoitus on itseoivallus, kiitollisuus ja ehtymätön ilo. Koen, että maailmankaikkeus on rakastava, ylitsevuotavan antelias ja kauniimpi kuin mitä osaan käsittää. Onnen avaimet ovat väistämättä tässä menneillään olevassa hetkessä.

On erilaisia tapoja, jotka tukevat kokemusta sisälläni avautuvasta tietoisesta euforiasta.

Alla oma henkilökohtainen onnellisuuden top 10 sattumanvaraisessa järjestyksessä.

1. Jooga

Joogatyylejä syntyy yhä kuin taikasieniä sateella. Olen nauttinut kaikista kokeilemistani suuntauksista esoteerisesta, meditatiivisesta hatha-joogasta kurinalaiseen ashtangaan. Oikealla keskittymisellä, kehoa kunnioittamalla ja suorittamisesta irtipäästämällä jooga todella toimii. Harjoitus muuttaa mielen ja tunnemaailman sisältöä, fyysisiä mahdollisuuksia sekä tapaa hahmottaa ympäröivä todellisuus. Jooga syventää itsetuntemusta ja riisuu pois rajoituksista.

2. Tietoinen hengittäminen

Hengityksen tarkkailu palauttaa huomion nykyhetkeen, jossa oivallus onnellisuudesta syntyy. Hallituilla hengitystekniikoilla (pranayamaharjoitukset) on mahdollista muuttaa sisäinen psyykkisemotionaalinen kokemus nopeasti. Hienovarainen nautinto kasvaa elämänenergian virratessa sisään ilman kuljettamana. Hengitystä säätelemällä vaikuttaa samalla mielen liikkeisiin, tunnemaailman sisältöön ja kehossa virtaavaan elämänvoimaan.

3. Tanssi

Musiikille, kehosta syntyvälle liikkeelle ja liikkeen herättämille tunteille antautuminen avaa syvältä kumpuavalle ilolle. Tanssin avulla muistan olevani ekstaattinen ja leikkisä, spontaani ja tarpeettomista rajoituksista vapaa. Viime vuonna olen löytänyt tanssiin uusia ulottuvuuksia tutustuessani zoukkiin. Parin kanssa tehtävä tanssi on yhteistä, meditatiivista, sanatonta ja mielen rajat ylittävää hienovaraista kommunikaatiota, jossa yhteys toiseen syntyy intuitiivisella tavalla.

4. Meditaatio

Mikä ikinä tekniikka, metodi tai tyyli, meditaatio on voittamaton onnellisuuspilleri. Se on tapa täyttää itsensä suloisella rauhalla ja jollain, jota voi kutsua pyhäksi. Suoran yhteyden avaaminen omaan ytimeen, mielen keskittäminen ja sitä kautta hiljentäminen ja elämän välitön kokeminen on autuasta. Meditoinnin opettelu on haastaavaa, paikoin turhauttavaa ja välillä mahdotonta. Utelias ja kiinnipitämätön asenne tukee harjoittelun edetessä. Pikkuhiljaa lyhyet läsnäolon välähdykset pitenevät ajattomiin totuuden suudelmiin. Kun niin tapahtuu, kaikki harjoitus on ollut vaivan arvoista.

5. Tietoinen rakastelu

Aistillinen, tietoinen ja tarpeettomista rajoituksista vapaa eroottinen leikki on parhaimmillaan niin fyysistä kuin hienovaraista mielen rajat räjäyttävää nautintoa, joka avaa jokaisen solun kiitollisuudelle ja elämän käsittämättömälle ihmeelle. Seksuaalisen voiman tiedostaminen mahdollistaa sen hallinnan, jolloin tietoisuuden piiri laajeenee seksuaalisuuteen sitoutuneen energian avulla. Tuskin mikään muu on yhtä periksiantamaton voima avata tunnelukkoja, ylittää rajoituksia ja avautua rakkaudelle. Tietoinen rakastelu rohkaisee kaavoista ja rutiineista irtipäästämistä, luovaa leikkisyyttä sekä luopumista tottumuksesta antautua halun vietäväksi. Valjastettuna seksuaalisuus on korvaamaton läsnäologeneraattori.

6. Pois kaupungista! 

Luonto ilmentää universumin kauneutta, jossa kokonaisuus on niin täydellisellä tavalla enemmän kuin osiensa summa. Lumoavassa maisemassa koen suoraan kaiken taustalla vaikuttavan universaalin viisauden, joka ei ole ainoastaan funktionaalinen, vaan myös tarpeettoman antelias. Kaikessa on ripaus taianomaista extraa. Jotain jota ei tarvita, mutta joka silti on olemassa ilahduttaakseen.

7. Eläimet

Eläimiä on helppo rakastaa. Niiden viaton oleminen avaa sydämen aistimaan omaa viattomuutta, myötätuntoa ja kykyä välittää. Syvä toiveeni on, että mahdollisimman pian mahdollisimman moni osaa katsoa koiran, kissan, hevosen, lehmän, possun tai lampaan silmiin ja nähdä niissä itsensä.

8. Hieronta

Laadukas, kokonaisvaltainen täysvartalohieronta on ehdottomasti yksi helpoimmista tavoista sukeltaa kehosta avautuvaan nautintoon, onnellisuuteen ja valppaaseen rentoutumiseen. Hieronnan aikana on hyvä pysyä mahdollisimman tietoisena siitä, mitä kehossa tapahtuu ja välttää rentoutumisen myötä tapahtuva ajelehtiminen mielen ja alitajunnan virtaan. Turvallinen ympäristö ja sydämellään keskittyvä hieroja ovat olennaisia. Hieronnan antaminen on puolestaan hyvä läsnäolo- ja empatiaharjoitus.

9. Tietoisten ihmisten seura

On ihmeellistä kuinka paljon näkökulma itseen ja maailmaan voi muuttua viisaan ihmisen seurassa. Olen kokenut useamman kerran olotilani ja ymmärrykseni laajentuvan psykedeeliseen ja taianomaiseen hahmotustapaan hyvän opettajan läheisyydessä. Olen huomannut, että kannattaa hakeutua niin usein kuin mahdollista poikkeuksellisen onnelliseen seuraan!

10. Irtipäästämisestä nauttiminen

Aika ajoin elämässä on luovuttava asioista, ihmissuhteista, paikoista ja unelmista, jotta uusi elämänvaihe voi alkaa. Taattua on ettei uutta ja parempaa voi tulla niin kauan kun huomio on keskittynyt vanhaan. Luopuminen on usein vaikeaa ja välillä raastavan tuskallista. Se voi myös olla tietoista ja onnellista irtipäästämistä. Luopuminen vanhasta tuottaa kiehtovan paljon tilaa ja uusia mahdollisuuksia.

Tärkeästä ihmissuhteesta irtipäästäminen on suuri muutos. Ero on otollinen aika ohjelmoida mieleensä uusia toiminta- ajatus- ja tunnemalleja, joiden avulla rakentaa minuudesta eheä ja onnellisuudelle avoin. On totta, että valitsen miten tapahtumiin suhtaudun. Ihanaa iloita muutoksesta ja nauttia irtipäästämisestä!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image