6 kokonaisvaltaista vinkkiä elämänlaadun parantamiseksi

Mindbodygreen-hyvinvointisivusto haastaa inspiroitumaan joka päivä, sillä inspiraatio on asia, joka valtaa meidät silloin tällöin. Mutta toivoisitko, että se valtaisi sinut useammin, esimerkiksi päivittäin? Viime aikoina tutkijat ovat osoittaneet, että tunteet kuten ilo, kiitollisuus ja merkityksellisyys ovat enemmän kuin tunteita. Niillä on valta saada meidät tekemään asioita, jopa sellaisia asioita, joita emme uskoneet pystyvämme tekemään. Miten tämä on mahdollista?

 1. Kysy itseltäsi: Mikä saa sydämeni laulamaan?

Onko työssäsi, henkilökohtaisessa elämässäsi tai ihmissuhteissasi jotakin, joka ei enää tunnu merkitykselliseltä vaan päinvastoin junnaa paikallaan tai tuntuu turhalta?

Näiden asioiden kysyminen itseltä voi luoda uuden henkisen tason, jolle ominaisia ovat energisyys, elinvoima ja merkityksellisyyden tunne.

 2. Ole avoin uusille asioille

Jos ihminen on avoin elämän tuomille haasteille, hänessä näkyvät uteliaisuus, nöyryys, joustavuus ja vastaanottavaisuus.  Elämä näyttää meille tien, joka voi olla joskus aivan erilainen kuin kuvittelimme.

3. Ole leikkisä – oikeasti

Emme saa työ- ja perhe-elämän ristipaineessakaan unohtaa leikkisyyttä. Sen avulla voimme päästä flow-tilaan ja olla kokonaisvaltaisesti joustavampia vastustuksen tai perääntymisen sijaan. Leikkisyys on kineettistä energiaa, joka houkuttelee luovuutemme esiin. Se, että osaa nauraa itselleen, on kätevää silloin, kun elämässämme on draamaa. Siinä siis taito, jota kannattaa vaalia.

4. ”Ole oma itsesi – kaikki muut ovat varattuja” –Oscar Wilde

Itseluottamus ja kyky olla oma itsensä ovat tärkeimpiä taitoja , jos mielii elää onnellisesti ja inspiroituneesti. Aitous auttaa meitä kriisitilanteissa luomaan itsemme uudelleen. Se auttaa meitä myös tekemään ja sanomaan ne asiat, jotka ovat tarpeen. Aitous voi olla virkistävä tuulenhenkäys myös ihmissuhteissamme ja asenteissamme. Olemalla aitoja saamme lisää voimaa olla todellinen itsemme.

5. Tee jotain inspiroivaa joka ikinen päivä

Laulatko tarpeeksi? Tanssitko tarpeeksi? Oleskeletko luonnossa tarpeeksi? Näetkö ystäviäsi riittävän usein? Jos vastauksesi on ei, muista, että voit muuttaa sitä, miten paljon hoidat näitä sielulle tärkeitä asioita.

6. Ole kiitollinen

Maailma on kaunis paikka. Miksemme siis metsästäisi asioita, joista olemme onnellisia? Ota kynä käteen tai läppäri syliin ja kirjoita lista kaikista niistä asioista, joista olet elämässäsi kiitollinen. Rakkaat ihmiset ja paikat, lempimusiikki, lempiharrastukset… vähemmästäkin alkaa hymyilyttää! Kiitollisuuslistassa on oma tunnelmansa, ja sen tekemiseen voi jäädä koukkuun.

Tärkeintä on herättää inspiraatiota elämässä joka päivä. Kokeile viikon ajan, ja katso, mitä tapahtuu: kohtaat uusia ihmisiä, uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia. Kokeile kääntää ongelmat luoviksi haasteiksi, ja muista, että sinä rokkaat!

Lähde: Mindbodygreen.com

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image