Kun uskaltaa unelmoida isosti

Teksti: Kaisa Kapanen


Mikä on suurin unelmasi? Sellainen ’epärealistinen-tämä-ei-kai-koskaan-voi-toteutua’ unelma?

Tasan vuosi sitten kirjoitin omastani. Oli LCF Life Coach koulutuksen ensimmäinen päivä ja valitsin itselleni voimanimen. Kun vuosi olisi ohi, halusin olla Linnun höyhen. Olisin kevyt, hento ja vapaa, lentäisin minne tuuli minua kuljettaisi, luottaisin elämään ja universumiin. Olisin täynnä uskoa, kepeyttä ja sydämeni totuuksia.

Viimeviikolla sain lukea kirjoittamani kirjeen. Kuoressa oli tuttu käsiala, silitin sitä hiljaa ennen kun uskalsin avata. Pala kurkussa luin unelmaani, joka vuoden aikana oli muuttunut todellisuudeksi. Siinä minä nyt olin, kevyenä ja vapaana, höyhenenä.

Rohkeutta unelmointiin

Peter Sage sanoo, että unelmat ja tavoitteet ovat tarpeeksi suuria vasta silloin, kun et tiedä miten tulet ne saavuttamaan. Vielä muutama vuosi sitten en olisi uskaltanut edes unelmoida elämästä jota nyt elän. Onneksi rohkaistuin, sillä pelkästään viimeisen vuoden aikana olen irtisanoutunut työstäni joka sai minut voimaan pahoin, olen perustanut oman yrityksen joka vastaa arvomaailmaani, ja mikä parasta, olen saanut mahdollisuuden lähteä trooppisille rannoille toteuttamaan sitä suurinta unelmaani – elämään Life Coach valmennuksen, joogan ja kirjoittamisen parissa.

 

Mitä unelmoiminen opettaa?

Unelmien toteutumisessa tärkeintä ei ole se, mitä teet, vaan mihin uskot. Kun saat sisäisen maailmasi linjaan sen kanssa, minkä haluat tapahtuvan, vedät puoleesi haluamiasi asioita.

Toimi jo tänään. Olen oppinut olemaan kärsimätön. En odota lottovoittoa enkä maagista tapahtumaa joka pelastaisi minut tulevaisuudessa. Tulevaisuuden avaimet ovat kädessäni vain ja ainoastaan tässä hetkessä, sillä tämän hetken ajatukset ja tunteet ovat tulevaisuuteni tilausta. Siksi keskityn tässä ja nyt tilaamaan maailmaani ihania, valloittavia asioita.

Visualisoi. Kun meditoin, löydän itseni usein unelmieni voimapaikasta. Tunnustelen miltä unelmani näyttää, tuoksuu, miltä minä unelmassani näytän ja miltä kehoni tuntuu. Unelmaani vahvistaakseni olen piirtänyt, maalannut, leikellyt lehtiä ja liimannut. Olen olettanut ja uskonut. Kotini on täynnä inspiraatiota antavia post-it lappuja, sillä kun elän visuaalisesti unelmani keskellä, se muuttuu vähitellen yhä todellisemmaksi ja saavutettavammaksi.

Suojele unelmaasi. Läheiset tarkoittavat parastamme, mutta reagoivat aina omista lähtökohdistaan käsin. Kun itse muuttuu, muutoksen on tapahduttava myös läheisissä. Kun irtisanoudun, kun valitsen lähteä, muiden jääminen muuttu myös valinnaksi. Sen näkeminen ei aina ole helppoa, jos siihen ei ole valmis.

Siksi olen suojellut unelmaani, antanut sen kasvaa ja kehittyä sisälläni kunnes se oli jo niin vahvasti liikkeellä ettei muiden sanoilla ollut enää sijaa. Jos olisin jo ennen ensimmäistäkään askelta kailottanut kaikille aikeistani, olisin mahdollisesti saanut ryöpyn ’elämän totuuksia’ ja ’realiteettejä.’ Uskallukseni olisi voinut olla kovallakin koetuksella.

Unelmoi isommin. Vuoden aikana olen oppinut unelmoimaan ISOSTI. Muutaman viikon päästä tämä entinen konsultti pakkaa kamansa ja lähtee maailman rannoille elämään unelmaansa. Ensimmäisestä hennosta ideasta unelman toteutumiseen on mennyt vaivaiset 1.5 vuotta.

Arvaa kuinka suuri seuraava unelmani on?

Matkaani voi seurata täällä: www.reconnectdiscover.com / reconnectcoaching.wordpress.com

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image