Vältä syysflunssat! – Nämä luonnonaineet vahvistavat immuunipuolustusta

Mainosyhteistyo_Biomed

Terveen elämän puolesta on sarja, jossa esitellään laadukkaita luontaistuotteita. Omaan elämäntilanteeseen oikein valitut ravintolisät tukevat kehoa ja mieltä matkallasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan kustantaa Biomed Oy ja asiantuntijana toimii fytonomi Birgit Stenroos.


Iocidin Plus on erinomainen ja tehokas ravintolisäyhdistelmä vahvasti kehoa puhdistavia aineita: oliivinlehtiuute, greippiöljy ja oreganoöljy. Näillä kolmella luonnonaineella on myös synerginen eli toisiaan vahvistava vaikutus. Nämä aineet ovat kaikki vahvasti immuunipuolustusta aktivoivia. Nämä edistävät myös suoliston ja virtsateiden hyvinvointia.

Oliivinlehtiuutteessa on kasvifenoleita, joilla on mikro-organismeja estävä vaikutus. Yksi tärkeä sen sisältämä kasvifenoli on oloeuropeiini, jonka tiedetään estävän bakteerien, sienien ja hiivojen kasvua. Oloeuropeiini voi muuttua myös entsymaattisesti ihmisen elimistössä kalsium-eleonaatiksi, jolla on puolestaan todettu olevan mm. viruksien jakautumista estävää vaikutusta. Se on lisäksi antioksidatiivinen.

Oliivinlehtiuutetta on kansanlääkinnässä käytetty korkean verenpaineen hoitoon, infektioihin ja diabeteksen hoitoon. Sillä saattaa olla myös vaikutuksia LDL eli ns. pahaan kolesteroliin. Sen on havaittu vaikuttavan Candida albicans -hiivasieneen, E.coli -bakteerin aiheuttamaan virtsatie-infektioon ja jopa Helicobakter pyroliin.

Greippiöljy tehoaa noin 800 bakteeriin ja 100 erilaiseen sieneen. Se hillitsee monien pieneliöiden kasvua ja lisää suoliston hyvinvointia. Sitä on käytetty mm. ärtyvän suolen oireyhtymässä. Greippiöljy on erityisen tehokas E.colin, Candida albicansin, Salmonella Enterican ja mm. virtsatieinfektioita aiheuttavan Pseudomonasin kasvun estossa. Greippiöljyä on käytetty esim. home- ja sienitorjuntaan maanviljelyssä, kala ja siipikarjan desinfektoimiseen, eläinten rehussa homeiden estona sekä ruoka-aineiden säilöntäaineena.

Oreganokasvin sisältämistä öljyistä jopa noin 70% on fenolisia yhdisteitä. Fenolisien yhdisteiden tiedetään estävän tauteja aiheuttavien bakteerien, hiivojen ja muiden mikrobien kasvua. Oreganoöljyä käytetään elintarviketeollisuudessa mm. estämään ruokaa pilaavien bakteerien ja hiivojen kasvua. Sitä onkin perinteisesti käytetty infektioihin, erityisesti hiivaan (esim. Candida albicans) ja bakteereita vastaan.

Iocidin Plus on erinomainen mm. hiivanhäätöön ja immuniteetin vahvistamiseen. Se kannattaa pitää matkoilla mukana, ja jos vahingossa tulee syötyä pilaantunutta ruokaa, kannattaa ottaa useampi kapseli kerralla bakteerien tappamiseen. Virtsatieinfektioissa moni on saanut siitä avun, kun karpalo ei ole auttanut.

Flunssa-aikana ja vatsatautiepidemioiden aikana Iocidin plus kannattaa ottaa päivittäiseen käyttöön. Influenssan ennaltaehkäisyyn riittää kapseli päivässä, ensioireisiin kannattaa ottaa kolme kertaa päivässä 2 kapselia kerrallaan ja sen jälkeen 2–3 kapselia päivässä, kunnes oireet helpottavat. Candida albicansin häätöön puolestaan sopiva annostus on 2 kapselia 3 kertaa päivässä parin viikon ajan ja sen jälkeen 2 kapselia päivässä ylläpitoannoksena.

Mikäli Iocidin Plus -valmistetta käytetään yli kahden viikon ajan, on tärkeää on ottaa mukaan laadukkaat maitohappobakteerit päivittäiseen käyttöön, sillä greippiöljy on vahva luonnonantibiootti ja greipinhedelmän öljyuute saattaa estää hyödyllisten maitohappobakteerien kasvua pitkään käytettynä.

Tämä laajakirjoinen antioksidanttivalmiste on erinomainen myös toistuvien tulehdusten estoon ja siitä on saatu apua myös allergioissa.


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.

biomed-logo-2013

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image