Onnen äärellä -bloggari: “Jokainen päivä on omanlaisensa”

Onnen äärellä -bloggari Jenny Belitz-Henriksson vastaa Hidasta elämää -sivuston perinteisiin kysymyksiin.

Kuka olet, mistä tulet ja mihin olet menossa?

“Olen 34-vuotias uusperheellinen kolmen tyttären äiti, toimittaja ja ryhmäliikunnanohjaaja. Uskon siihen, että kaikella on merkityksensä. Elämäni asioiden on kuulunut mennä niin kuin ne ovat menneet, jotta olen juuri tässä, juuri nyt.  Pyrin elämään nykyhetkessä silti tulevasta sopivasti unelmoiden. Niin kehon, sielun kuin mielenkin hyvinvointiin liittyvät asiat kiinnostavat minua hurjasti. “

Millainen on tavallinen päiväsi?

“Jokainen päivä on omanlaisensa. Työskentelen freelancer-toimittajana ja kirjoitan moneen eri aikakauslehteen, joten juttujeni teematkin vaihtelevat kovasti ja päivät ovat erilaisia. Välillä työpäivän ohjelmassa saattaa olla jumppakuvaukset, toisinaan koskettavan henkilöhaastattelun tekeminen. Juuri nyt olen osittaisella hoitovapaalla kuopukseni kanssa, mutta muutamia kertoja viikossa minut löytää myös työhuoneeltani Kaapelitehtaalta. Jokaiseen päivääni sisältyy kirjoittamista, työni lisäksi bloggaan ja työstän muita omia projektejani. Päivääni sisältyy myös useimmiten liikuntaa, ja sen lisäksi paljon iloa, naurua ja rakkautta.”

Miten hidastat arjessa?

“Pyrin hidastamaan arkisin keinoin mutta toisaalta myös meditoimalla. Jälkimmäinen tosin on satunnaisen laiskuuden vuoksi kovin kausittaista. Hidastamista harjoittelen myös yrittämällä pysyä tässä hetkessä, sillä elämä on nyt. Viihdyn hektisen ja tapahtumarikkaan työni vastapainoksi myös paljon kotona, joten kai se kotihiireilykin on eräänlaista hidastamista ja rauhoittumista.”

Mottosi?

“Suorastaan rakastan voima- ja mietelauseita ja käytän niitä arjessani paljon. Tässä yksi suosikeistani: Elä jokainen päivä niin kuin se olisi ensimmäisesi ja viimeisesi.”

Millaisia aiheita saamme blogistasi tulevaisuudessa lukea?

“Onnen äärellä -blogiini kirjoitan myös jatkossa onnellisuudesta. Toivon, että ihmiset saisivat kirjoituksistani pieniä oivalluksia ja ilon hetkiä arkeensa.”

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image