Hidasta elämää – saat enemmän

Moni on oppinut, että enemmän on enemmän, joten otsikko puree. Toisaalla taas huokaistaan: ”Enemmän? Haluaisin mieluummin vähemmän, tai ainakin kohtuullisemmin.”

Mitä sitten hidastamalla luvataan enemmän? Rahaa? Autoja? Aikaa? Lomaa? Ei. Se lupaa enemmän sitä, mitä meillä jo on, nimittäin elämää – tämän hetken kokemista.

Kuvittelepa, että elämäsi pysähtyisi tähän hetkeen. Juuri niin, siihen, missä juuri nyt olet. Sen jälkeen pyytäisin sinua kirjaamaan ylös kaiken, mitä tuossa hetkessä on. Jos ajaton munakello raksuttaisi loputtomiin, kirjaisit ylös tuhansia ja tuhansia huomioita tästä hetkestä. Siinä olisi jo aika paljon – ainakin enemmän kuin aiemmin.

Enemmän tätä hetkeä, siitä elämässä on kyse. Niin paljon tätä hetkeä, että se tuntuu! Niin paljon tätä hetkeä, että se tuntuu niin todelta, että siitä saa melkein käsillä kiinni. Niin paljon tätä hetkeä, että se lisää ymmärrystä.

Yleensä kaipaamme herätystä elämäämme, jotta ymmärtäisimme kuinka paljon tässä hetkessä onkaan. Valitettavan usein, ja nykyään yhä useammin, herätys on sairaus tai jokin muu ikävä tapahtuma. Mutta sen ei tarvitse olla niin. Riittää, että uskaltaa pysähtyä hetkeksi olennaisten asioiden äärelle, tuntea tunteita ja antaa niiden kertoa.

Hidasta elämää® – saat enemmän -valmennuksessa pysähdytään elämän keskeisten kysymysten äärelle 12 avainsanan avulla, tehdään harjoituksia ja keskustellaan ryhmässä. 1,5–2 tunnin luento sopii esimerkiksi työyhteisöjen, muiden yhteenliittymien tai tapahtumien ohjelmaksi, makupalaksi elämästä. Avoimista luentotilaisuuksista ilmoitetaan Hidasta elämää -Facebook-sivulla ja Hidasta elämää -etusivun Tapahtumat-osiossa (sivun alalaidassa).

Sitku. Ei! Mutku. Ei! Voiku. Ei! Nytku. Jes!

Tulostettava esite luennosta:

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image