Näin rauhoitat mielesi 3 minuutissa

Tässä helppo ja nopea tapa rauhoittaa levoton tai hermostunut mieli.

  • Istahda alas rauhalliseen paikkaan. Aseta jalat lootus-asentoon (jalat ristissä) ja laske kädet polvien päälle niin, että kämmenet osoittavat ylöspäin, painaen etusormet ja peukalot yhteen.
  • Hengitä muutaman kerran syvään. Tämän jälkeen tee sisään-ulos-hengitys vain kaksi kertaa minuutin sisällä: hengitä sisään 15 sekuntia, ulos 15 sekuntia. Toista kolmen minuutin ajan.
  • Yritä olla pinnistelemättä. Täytä keuhkosi hitaasti varpaista asti, lantion läpi palleaan, keuhkoihin ja aina päälakeen sekä sormenpäihin saakka. Anna ilman valua keuhkoista hitaasti, anna kaiken hermostuneisuuden ja levottomuuden poistua kehostasi.

Tämä on nopea ja vaivaton tapa rauhoittaa oma mieli. Kontrolloimalla hengitystäsi palautat itsesi takaisin levollisuuteen, sisimpääsi. Jos näin hitaasti hengittäminen tuntuu vaikealta, lisää sisään-ulos-hengityskertoja kolmeen minuutissa. Jos taas kahdesti minuutissa hengittäminen on sinulle helppoa, voit pyrkiä vain yhteen sisään-ulos-hengitykseen, 30 sekuntia sisään, 30 ulos.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image