Virkattua valkoista sisustukseen

Valkoinen on ajaton väri sisustuksessa: se yhtenäistää sisustusta ja tuo kotiin harmonian tunnetta. Valkoinen rauhoittaa kokonaisuutta, mutta toimii myös muiden värien korostajana.

Valkoinen on hyvä värivalinta sisustukseen, mikäli haluaa tilaan neurtaliutta, puhtautta, tyyneyttä ja avoimuutta. Parhaimmillaan valkoinen väri tuo kotiin valoa ja energiaa, ja jos materiaalivalinta on pehmeä, valkoisuus ei tee tilasta kylmää ja torjuvaa.

Virkkaamalla saa pehmeää ja viehättävää tekstuuria sisustukseen. 100 prosenttisesta kierrätyspuuvillasta valmistetusta ontelokuteesta voi valmistaa perinteisin menetelmin kestäviä, valoa tuovia sisustuselementtejä.

Tässä kaksi valkoista kodin sisustuksen makupalaa: Juhannusruusu-matto ja säilytyskorit. Kuvateksteistä löydät linkit tulostettaviin ohjeisiin.

Kiitokset Maijalle kuvien käsitöiden tekemisestä!

Juhannusruusu-matto virkataan aivan kuten mikä tahansa liina, mutta sen halkaisija on noin metri. Maton virkkaaminen on palkitsevaa, kun käden jälkeä ei tarvitse tarkastella suurennuslasilla. VINKKI: tee iso matto kiinnittämällä monta pientä mattoa toisiinsa. Maton teko-ohjeet löytyvät tästä.

Kahvallisia säilytyskoreja voi tehdä eri kokoisia oman tarpeen mukaan. Ohjeista löytyy kaksi kokoa.

Maton ja kahden korin materiaalit maksoivat noin 30 euroa. Ohjeista löydät tietoa, kuinka paljon ontelokudetta tarvitaan.

*Lisää väreistä sisustuksessa voit lukea tästä.

*Paljon käsityöohjeita mm. sisustukseen löydät täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image