Viime hetken lahjavinkit 3+5

Jouluviikon lahjavinkit antaa IpanaJamit-lastenvaate- ja verkkokaupan omistaja Tarja Castel. IpanaJamit on osa eettisesti ja ekologisesti orientoitunutta Nudge-lifestylemyymälää Helsingin Yrjönkadulla.

1. Viherkasvi

“Anna lahjaksi viherkasvi ja sen mukana tietoa kasvin huoneilmaa puhdistavista vaikutuksista. Kasvit puhdistavat ilmasta kemikaaleja, ja eri kasvit puhdistavat eri tavoin. Lahjan antaja voi myös lupautua hoitamaan kasvia.” Eri kasvien puhdistavista vaikutuksista voit lukea tästä.

2. Valitse valmiista joululahjalistasta

“Nudgessa voi täyttää oman lahjalistan, jonka alareunasta leikataan numero-osa lahjan ostajalle tai ostajille vietäviksi. Numero-osaa vastaan voi lahjan ostaja sitten lunastaa oikean toivelistan Nudgesta. Näin varmistaa että paketissa on  a) tarpeellisia ja mielusia, b) eettisiä ja c) ekologisia lahjoja.”

3. Musiikkia

“Osta lahjakortti pieneen musiikkikauppaan. Niissä on aina niin ihana asioida ja nauttia hyvästä palvelusta!”

Aineettomat lahjat ovat varmoja valintoja niille, joilla on jo kaikkea:

1. Lapsille liput lastenkinoon

“Tavaralahjan sijaan lapselle voi antaa elämyksen lasten omassa leffateatterissa tai tavallisen elokuvateatterin lastennäytöksessä.”

2. Hieronta

“Hieronta on aina ihana lahja!”

3. Urheilukertoja

“Voit antaa yhden tai kahden kerran kokeilusettejä erilaisiin urheilujuttuihin, esimerkiksi joogaan, pilatekseen tai juoksukouluun. Tämä on hyvä lahja ihmiselle, joka haluaisi aloittaa liikkumisen, muttei oikein tiedä miten.”

4. Siivouskerta

“Anna siivouskerta, joka sisältää vaikka pyykinpesun ja silittämisen. Tämä lahja on jokaisen perheellisen tai kiireisen unelmalahja!” Voit lupautua itse lahjan toteuttajaksi tai ostaa sen siivouspalveluna.

5. Aamunavaus

Sanna Mämmi järjestää Nudgessa vajaan kolmen tunnin aamunavauksia, joissa pyritään eroon aamun kiireistä luomuaamiaisella, supersmoothiella, bodyjooga-asanoilla, kirjoittamalla, piirtämällä ja pysähtymällä.” (Tiedustelut sanna@sannamammi.fi)

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image