Viime hetken lahjavinkit 3+5

Jouluviikon lahjavinkit antaa IpanaJamit-lastenvaate- ja verkkokaupan omistaja Tarja Castel. IpanaJamit on osa eettisesti ja ekologisesti orientoitunutta Nudge-lifestylemyymälää Helsingin Yrjönkadulla.

1. Viherkasvi

“Anna lahjaksi viherkasvi ja sen mukana tietoa kasvin huoneilmaa puhdistavista vaikutuksista. Kasvit puhdistavat ilmasta kemikaaleja, ja eri kasvit puhdistavat eri tavoin. Lahjan antaja voi myös lupautua hoitamaan kasvia.” Eri kasvien puhdistavista vaikutuksista voit lukea tästä.

2. Valitse valmiista joululahjalistasta

“Nudgessa voi täyttää oman lahjalistan, jonka alareunasta leikataan numero-osa lahjan ostajalle tai ostajille vietäviksi. Numero-osaa vastaan voi lahjan ostaja sitten lunastaa oikean toivelistan Nudgesta. Näin varmistaa että paketissa on  a) tarpeellisia ja mielusia, b) eettisiä ja c) ekologisia lahjoja.”

3. Musiikkia

“Osta lahjakortti pieneen musiikkikauppaan. Niissä on aina niin ihana asioida ja nauttia hyvästä palvelusta!”

Aineettomat lahjat ovat varmoja valintoja niille, joilla on jo kaikkea:

1. Lapsille liput lastenkinoon

“Tavaralahjan sijaan lapselle voi antaa elämyksen lasten omassa leffateatterissa tai tavallisen elokuvateatterin lastennäytöksessä.”

2. Hieronta

“Hieronta on aina ihana lahja!”

3. Urheilukertoja

“Voit antaa yhden tai kahden kerran kokeilusettejä erilaisiin urheilujuttuihin, esimerkiksi joogaan, pilatekseen tai juoksukouluun. Tämä on hyvä lahja ihmiselle, joka haluaisi aloittaa liikkumisen, muttei oikein tiedä miten.”

4. Siivouskerta

“Anna siivouskerta, joka sisältää vaikka pyykinpesun ja silittämisen. Tämä lahja on jokaisen perheellisen tai kiireisen unelmalahja!” Voit lupautua itse lahjan toteuttajaksi tai ostaa sen siivouspalveluna.

5. Aamunavaus

Sanna Mämmi järjestää Nudgessa vajaan kolmen tunnin aamunavauksia, joissa pyritään eroon aamun kiireistä luomuaamiaisella, supersmoothiella, bodyjooga-asanoilla, kirjoittamalla, piirtämällä ja pysähtymällä.” (Tiedustelut sanna@sannamammi.fi)

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image