Vinkit syysflunssan nujertamiseen

Vinkit syysflunssan nujertamiseen

Hidasta elämää -tiimin vinkit syysflunssan hoitoon:

  1. Lepää ja nuku mahdollisimman paljon.
  2. Vältä stressiä.
  3. Keitä kuuma juoma tuoreesta inkivääristä, luomusitruunasta ja -hunajasta.
  4. Vältä sokeria ja maitotuotteita.
  5. Pidä jalat lämpimänä, ota kuumia jalkakylpyjä ja käytä villasukkia.
  6. Lue mieltäylentävää kirjaa (esim.Olemisen talossa) ja keskity iloisiin sekä positiivisiin ajatuksiin.
  7. Syö kevyesti, vältä raskaita ruokia. Lisää ruokavalioosi bakteerien ja virusten luonnollisia vihollisia kuten kookosrasvaa, luomumausteita (oregano, kurkuma, cayennepippuri jne.) ja marjoja.
  8. Höyryhengitä.
  9. Lisää C-ja D-vitamiinin saantia. Vastoin yleistä käsitystä näistä kahdesta tärkeämpi on D-vitamiini, jota kannattaa ottaa jopa 100 mikrogramaa päivässä flunssan kolkutellessa ovella.
  10. Extra: kokeile pakurikääpä-jauheesta tehtyä teetä. Enemmän tietoa tästä kotimaisesta superfoodista löydät Jaakko Halmetojan sivuilta.

Rohtoja flunssan hoitoon löydät kätevästi kotimaisista verkkokaupoista, esimerkiksi täältä. Jos innostut oikein tosissaan sukeltamaan luontaistuotteiden maailmaan, niin oikea osoite on amerikkalainen nettikauppa iHerb, jossa on tarjolla uskomattoman laaja valikoima ravintovalmisteita, vitamiineja, yrttejä ym. Hintataso on edullinen ja toimituskulut Suomeen ovat muutaman euron luokkaa. Kun tilaat ensimmäisen kerran iHerbistä, saat 5% alennuksen naputtelemalla tilauslomakkeeseen alennuskoodin PEK912