Ale!

Toivon kirja masennuksesta

23,92  (sis. alv)

Kirja antaa vertaistukea masennuksesta kärsivälle, läheiselle mutta myös ammattilaisille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): toivonkirja Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Toivon kirja masennuksesta

Kohti rakkautta, iloa ja vapautta.

Meistä suomalaisista noin miljoona sairastuu masennukseen elämänsä aikana. Harva meistä on siis yksin 💜Toivon kirja masennuksesta antaa vertaistukea masennuksesta kärsiville, läheisille mutta myös ammattilaisille. Kirja näkee masentuneen ja katsoo hyväksyvästi, tietää, miltä masennus tuntuu ja houkuttelee masennuspeiton alta pois.

Toivon kirja masennuksesta on lempeä matkakertomus itsestä etääntymisestä ja häpeästä sekä takaisinpaluusta oman ydinolemuksen äärelle.

Miia Moisio on helsinkiläinen bloggari, teologian maisteri ja pappi, sielunhoidon asiantuntija ja opettaja sekä tunnelukkoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja. Miialta ilmestyi Lupa surra -kirja  sekä Toivon kortit vuonna 2019. 

#toivonkirjamasennuksesta

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa klikkaamalla alla oleva video käyntiin:

Palautteita kirjasta:

Toivon kirja masennuksesta on yllättänyt ihanasti.

Älä pelkää tarttua kirjaan! En minäkään ole esimerkiksi masentunut, vaikka tämän kirjan hankin. Koen silti, että lukeminen tulee varmasti hyödyttämään mua vaikeissa elämäntilanteissa. Eli päivän neuvo on se, että tartu kirjaan.

Kiitokset aivan ihanasta kirjasta! Olen lukenut sitä ihmetellen, itkien, ihastuen. Välillä en halunnut lukea kirjaa eteenpäin,  vaikka olisin itse asiassa halunnutkin, koska toivoin että se ei lopu.

Jo kirjan nimi ’toivon kirja masennuksesta’ on valoisa. Kirja on kuin taideteos kuvineen kaikkineen. Uskon, että kirja auttaa montaa masennuksen kanssa painivaa.

Lisätiedot

Paino 0.779 kg
Mitat 22.6 × 17.5 × 2.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...