Ale!

Pohjoista ayurvedaa keholle, mielelle, iholle

14,80  (sis. alv)

Upea kirja ayurvedasta, joka on tasapainoiseen elämään tähtäävä terveydenhoitofilosofia. Kirjan kustantaja on Gummerus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pohjoistaayurvedaa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Ayurveda on terveydenhoitofilosofia ja elämäntapa, jonka pyrkimyksenä on tasapainoinen elämä itsen ja ympäristön kanssa. Se auttaa syventämään itsetuntemusta sekä ymmärtämään esimerkiksi ruokavalion, ihonhoidon ja muiden elintapojen vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Pohjoista ayurvedaa kertoo, miten tunnistaa oman keho- ja ihotyypin ja kuinka tehdä hyvinvoinnin kannalta järkeviä valintoja. Kirjassa on huomioitu Suomen luonnon ja vuodenaikojen erityispiirteet. Oppaan helpoilla ohjeilla oppii lempeän ja luonnollisen tavan elää, mutta se tarjoaa uutta tietoa ja inspiraatiota myös ayurvedista elämäntapaa jo noudattaville.

Kirjan kirjoittajilla on laaja kokemus ayurvedan oppien soveltamisesta Suomeen.

  • Oletko pitta, kapha vai vata? Tunnista keho- ja ihotyyppisi.
  • Hemmottele ja hoida itseäsi ayurvedisen vuosikalenterin mukaan.
  • Sovella ayurvedaa juuri sinulle sopivalla tavalla.

#pohjoistaayurvedaa


Pardaman Sharma

Dr Pardaman Sharma on arvostettu ayurveda-asiantuntija, kouluttaja ja luennoija. Hän on suorittanut ayurvedalääketieteen tutkinnon intialaisessa yliopistossa, mutta parhaat opit hän on perinyt isoisältään ja isältään. Tyypillisenä pittana Pardaman on suurisydäminen ja empaattinen.

Mandip Kaur

Mandip Kaur on Surya Ayurveda Hyvinvointikeskuksen perustaja ja luennoija, joka on soveltanut ayurvedan oppeja pohjoisen oloissa lähes koko ikänsä. Vatalle luonteenomaisesti Mandip on luova ja spontaani.

Jaana Pokka

Jaana Pokka on ayurvedahoitaja, ekokosmetologi ja yksi ayurvedisen ihonhoidon edelläkävijöistä Suomessa. Pittana hän haluaa auttaa kaikkia säteilemään sisäistä kauneutta ja tasapainoa.

Rosi Sotkasiira

Rosi Sotkasiira on ekokosmetologi ja ayurvedisen ihonhoidon asiantuntija. Pittana hän on intohimoinen inspiroija, joka haluaa innostaa ihmisiä löytämään oman kauneutensa kokonaisvaltaisen hyvän olon kautta.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image