Omaa tehtävää etsimässä

19,90  (sis. alv)

Kirja sinulle, joka haluat löytää unelmatyön itsellesi!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): omaatehtavaa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Voimakirja omannäköiseen työelämään

Usein vastaukset ovat jo olemassa sydämessäsi, kun mielesi vielä kipuilee tietämättömyyden ja epävarmuuden kanssa. Riikka Pajusen OMAA TEHTÄVÄÄ ETSIMÄSSÄ on kirja sinulle, joka haluat löytää unelmatyön itsellesi. 

Kirja sisältää seitsemän käytännön askelta ja 26 työkalua, joiden avulla tunnistat vahvuutesi, intohimosi ja saat työelämällesi suunnan kokeneen uravalmentajan opastamana. Tosielämän aidot tarinat näyttävät, miten erilaisilla tavoilla voit löytää oman inspiroivan tehtäväsi maailmassa – myös urakriisin jälkeen!

Kirja sopii uutta uraa etsivien ja työnhakijoiden lisäksi myös ura-asioiden parissa toimiville ammattilaisille, oppilaitoksiin ja kaikille työelämässä oleville sekä esimiehille tiiminsa vahvuuksien tunnistamiseen.

”Jos unelmatyösi ei ole vielä löytynyt, se tulee löytymään. Jokaiselle etsivälle se näyttäytyy. Usein niillekin, jotka eivät edes etsi.” – Riikka Pajunen

Kirjan kirjoittaja Riikka Pajunen on toiminut 15 vuotta uravalmentajana ja nykyään toimii onnellisen työelämän rakentajana Montevista Oy:ssä.

#omaatehtävääetsimässä

Kustantaja: Otava/ Hidasta elämää -kirjaperhe

Palautteita kirjasta:

”Kaikkien pitäisi lukea tämä kirja, vaikkei tietoisesti olisikaan uudelle uralle hakeutumassa. Tämä on pysäyttävää ja virkistävää kirkastamista itse kullekin! Käytännön työkalut auttavat polulla eteenpäin.”

Saatat myös pitää...