Ale!

Aina ei tarvitse jaksaa

(4 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 22,90 €.Nykyinen hinta on: 18,32 €. (sis. alv)

Kirja väsyneille suorittajille, jotka kaipaavat lepoa itseltään.

Armollinen kirja auttaa oivaltamaan uusia, omia voimia kunnioittavia tapoja sekä tuomaan niitä arkeen.

Huom! Viimeiset kappaleet myynnissä eikä uutta painosta ole tulossa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ainaeitarvitsejaksaa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

”Miksi minulla on jatkuva kiire ja väsymys”, ihmettelee moni suorittaja, mutta jaksaa vielä vähän. Kehoa ja mieltä ei kuitenkaan voi rääkätä loputtomiin.

Teos on tarkoitettu vauhtiin väsyneille, jotka eivät tunnista, mikä heidät ajaa uupumuksen partaalle, eivätkä löydä keinoja hidastamiseen. Armollinen kirja auttaa oivaltamaan uusia, omia voimia kunnioittavia tapoja sekä tuomaan niitä arkeen.

Kirjoittajan omakohtaiset tarinat sekä haastateltavien esimerkit tuovat aiheen iholle. Kirjassa sivutaan myös ihmisen biokemiaa: mitä stressi aiheuttaa ja miksi pienetkin muutokset omassa toiminnassa voivat vaikuttaa jaksamiseen?

Tämä kirja on sinulle, joka…

…ajattelet useammin mielessäsi sanaa pitäisi mieluummin kuin saisi.
…täytät to do -listat epäinhimillisiksi ja teet aina liian paljon
…tunnet, että aina pitää saada jotain aikaan etkä kykene rentoutumaan keskeneräisyyden keskellä.
…tunnet, että oma aika pitää ansaita.
…tunnet, ettet voi enää hyvin ja keho oireilee monin tavoin
…ajattelet, että pitää jaksaa, koska muutkin jaksavat
…aloitat päivät ”hädässä” ajatellen, että miten tästäkin päivästä selviän, kun tehtävää on niin paljon.
…ajattelet, että pitää olla tietynlainen, näyttää tietynlaiselle ja elää tietyllä tavalla, että riittää itselleen ja muille.

Tämä kirja on omistettu niille, jotka aina vain jaksavat, koska sitä mitä pitäisi on niin paljon.

Anni Turpeinen on kemisti ja entinen tutkija, joka työskentelee nykyään viestintäkonsulttina ja toimittajana. Kirjoittajan omakohtaiset tarinat sekä suorittamisen ja väsymyksen ristipaineessa taiteilevien haastateltavien esimerkit tuovat aiheen iholle. 

 

Kirjailijalle saapuneet palautteet:

”Luin tämän kirjan otsikon perusteella viime yönä, kun en taas nukkunut. Ja siis niin SPOT ON! Suorittajana, helposti innostuvana ja jatkuvana puuhailijana samaistun täysin kirjaan ja kirjailijaan. Kirja on myös kirjoitettu hauskasti, suosittelen sitä kaikille uupuneille ja väsyneille! 5/5.

-Lukija

”Turpeisen kirja on erinomainen meille kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta jaksamisesta ja haluavat vapautua turhasta suorittamisesta. Kirja sopii erityisen hyvin jo väsyneille. Vastaavasti myös niiden, jotka ovat täynnä energiaa, inspiraatiota ja merkityksellistä tekemistä, kannattaisi kuunnella kirja. Koska ennaltaehkäisy.”

-Lukija

”Tänään meni työmatka kuin huomaamatta uuden uutukaisen kirjan viisasta ja vilpitöntä tekstiä kuunnellessa. Joka sana kohdallaan ja niin vaivattomasti soljuvaa kerrontaa – osui ja upposi, laittoi miettimään.”

 • Lukija

”Kirja suositus sinulle, joka olet tottunut aina pärjäämään ja huolehtimaan kaikesta, tekemään mieluummin 110% kuin 80%. Jos kirjan nimi kutkuttelee, mutta et tiedä jaksaisitko lukea tai kuunnella taas yhtä self help -opasta, tartu tähän ennakkoluulottomasti, vaikkapa raivaten hieman aikaa joltakin muulta. Uskon, että et tule pettymään.”

-Lukija

4 arviota tuotteelle Aina ei tarvitse jaksaa

 1. Terhi Salo (varmistettu kirjoittaja)

  Ensinnäkin Hidasta Elämää- sivusto ja puoti on ihan ehdoton lempparini ja elämäni kirkastus. Ahmin juttuja, teen muistiinpanoja, opettelen itsestäni koko ajan teidän kauttanne/avullanne lisää. Olen kamppaillut aalloittain kauan suorittamisen, herkkyyden, uupumisen, masennuksenkin kanssa. Siksi tilasin kirjan avukseni, josta saan uusia ajatuksia ja keinoja elämässä eteenpäin. Kova tarve on oivaltaa uutta. Olemme kaikki yksilöitä, omine tarpeinemme ja piirteinemme. Emmekä ole yksin näiden asioiden kanssa. Kiitos avustanne!

 2. Ritu

  Kirja avaa asioita minulle. Helppo luettava ja luen kyllä kirjan uudelleen.

 3. Marketta Kuusisto (varmistettu kirjoittaja)

  Helppolukuinen ja niin arkiseen elämään juurtunut teksti. Suosittelen kaikille ruuhkavuosia läpikäyville – tai oikeastaan tämä olisi hyvä lukea ennen niitä!

 4. Sanna Äm (varmistettu kirjoittaja)

  Helppolukuinen ja arkeen sovellettava. Niinhän se on, että kun ensin itse oppii elämään itsensä kanssa,pikkuhiljaa ympärillä olevatkin opettelevat ja oppivat tuntemaan oikean sinut. Itse on oman elämänsä asiantuntija meistä jokainen. Niin kauan kun on rehellinen itselleen ja muille,on mahdollisuus kasvuun ja kehittymiseen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...