Syöpään sairastuminen on keskiössä suositun hyvinvointivaikuttajan Sanna Wikströmin esikoisromaanissa – teos avaa uuden, elämäntaidollisten romaanien genren

Sanna Wikström lukeutuu Suomen suosituimpiin hyvinvointikirjailijoihin. Elämä ensin on hänen riipaiseva, elämänmakuinen ja taidokas esikoisromaaninsa. Kirjassa Astrid Lindgrenin sadusta tutut Peppi, Tommi ja Annika ovatkin nelikymppisiä nykykaupunkilaisia. Heidän elämänsä muuttuu rykäyksellä, kun Annika saa samalla lääkärikäynnillä tietää sairastavansa syöpää ja odottavansa lasta.

Nelikymppisten Pepin, Annikan ja Tommin elämä pyörähtää ympäri, kun menestynyt juristi, työnarkomaani ja ikisinkku Annika saa samalla lääkärikäynnillä tietää sairastavansa rintasyöpää ja odottavansa lasta. Annika haluaa kuolla ”oikein” ja ryhtyy valmistautumaan kuolemaansa pedanttiin tyyliinsä, kirjoittamaan elämänohjekirjeitä syntymättömälle lapselleen ja värväämään lapsuuden hylkäämiskokemuksesta toipuvasta, sosiaalisesti kömpelöstä Pepistä äitiä.

Kun Annika alkaa etsiä lapselle sopivaa isää Pepin rinnalle treffipalvelusta, mikään ei tunnu menevän suunnitelmien mukaan.

Elämä ensin on taidokas yhdistelmä sairastumisen ja kuoleman kaltaisten vakavien aiheiden käsittelemistä sekä kevyttä ja kuplivaa, suupielet hymyyn nostavaa ihmissuhdekuvailua.

Annikan syntymättömälle lapselleen kirjoittamien kirjeiden kautta teos inspiroi lukijaa pohtimaan elämän ainutlaatuisuutta ja omia arvoja. Se avaa täysin uuden elämäntaidollisten romaanien genren, jossa koskettavan tarinan välityksellä lukijalle avautuu uusia näkökulmia sairastumiseen, ystävyyteen ja elämään.

Sanna Wikström on suomen kielen maisteri ja suositun Hidasta elämää -median perustaja, joka on kirjoittanut 10 tietokirjaa. Kirjoja on myyty yli 70 000 kappaletta. Elämä ensin on hänen esikoisromaaninsa. Wikström itse on menettänyt parhaan ystävänsä syövälle, tukenut lapsensa isää syöpäprosessissa ja jännittänyt ystävänsä syöpähoitojen tehoamista kirjan kirjoittamisen aikaan.

Kirja on saatavilla e-kirjana, äänikirjana ja painettuna.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image