Vuosi 2020 opetti meitä hidastamaan, hengittämään ja sopeutumaan

Kirje vuodelle 2020

Kiitos vuosi 2020 kun olet kuljettanut meitä jälleen eteenpäin. Kiitos kun olet näyttänyt elämän yllätyksellisyyden ja tuonut näkyväksi meidän ihmisten ainutlaatuisen kyvyn sopeutua silloin kun asiat menevät toisin kuin olemme suunnitelleet.

Kiitos vuosi 2020 kun olet muistuttanut meitä hengittämisen merkityksestä. Saamme hengittää sisään uutta ja puhaltaa ulos vanhaa. Kun hengitämme, elämä virtaa meissä.

Kiitos vuosi 2020 kun olet auttanut meitä hidastamaan. Nyt meidän on helpompi nähdä ympärillämme kaikki se arvokas mikä helposti unohtuu kiireen ja hälyn keskellä.

Kiitos vuosi 2020 kun olet vienyt meidät lähemmäksi luontoa. Nyt ymmärrämme, että olemme osa äiti maata ja se ohjaa meitä muuttamaan tapojamme niin että voimme luoda maapallon, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.

Kiitos vuosi 2020 ihmisistä ympärillämme. Miten arvokasta onkaan kohdata toinen ihminen livenä, siis elävänä, jakamassa ja hengittämässä samaa yhteistä tilaa.

Kiitos vuosi 2020 kun olet auttanut meitä arvostamaan kotia. Tänä vuonna olemme voineet kokea kodin merkityksen vahvemmin kuin koskaan. Kiitos koti kun tarjoat meille turvallisuutta ja rauhaa.

Kiitos vuosi 2020 kun olet osoittanut miten merkityksellistä on taide, musiikki, kirjat, valokuvat, tanssi ja elokuvat. Aisteja ruokkivien sisältöjen voima tuo värit arkeemme ja auttaa meitä haastavien aikojen yli.

Kiitos vuosi 2020 kun teet tilaa kaikelle uudelle mitä vuosi 2021 on meille valmistellut. Emme unohda sinua koskaan vuosi 2020. Kiitos kun opetit meille paljon ja samalla kuiskasit korvaamme ”kaikki on hyvin riippumatta siitä miten kaikki on”. *

* Kiitos inspiraatiosta Saku Tuominen
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image