Vuosi 2020 opetti meitä hidastamaan, hengittämään ja sopeutumaan

Kirje vuodelle 2020

Kiitos vuosi 2020 kun olet kuljettanut meitä jälleen eteenpäin. Kiitos kun olet näyttänyt elämän yllätyksellisyyden ja tuonut näkyväksi meidän ihmisten ainutlaatuisen kyvyn sopeutua silloin kun asiat menevät toisin kuin olemme suunnitelleet.

Kiitos vuosi 2020 kun olet muistuttanut meitä hengittämisen merkityksestä. Saamme hengittää sisään uutta ja puhaltaa ulos vanhaa. Kun hengitämme, elämä virtaa meissä.

Kiitos vuosi 2020 kun olet auttanut meitä hidastamaan. Nyt meidän on helpompi nähdä ympärillämme kaikki se arvokas mikä helposti unohtuu kiireen ja hälyn keskellä.

Kiitos vuosi 2020 kun olet vienyt meidät lähemmäksi luontoa. Nyt ymmärrämme, että olemme osa äiti maata ja se ohjaa meitä muuttamaan tapojamme niin että voimme luoda maapallon, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.

Kiitos vuosi 2020 ihmisistä ympärillämme. Miten arvokasta onkaan kohdata toinen ihminen livenä, siis elävänä, jakamassa ja hengittämässä samaa yhteistä tilaa.

Kiitos vuosi 2020 kun olet auttanut meitä arvostamaan kotia. Tänä vuonna olemme voineet kokea kodin merkityksen vahvemmin kuin koskaan. Kiitos koti kun tarjoat meille turvallisuutta ja rauhaa.

Kiitos vuosi 2020 kun olet osoittanut miten merkityksellistä on taide, musiikki, kirjat, valokuvat, tanssi ja elokuvat. Aisteja ruokkivien sisältöjen voima tuo värit arkeemme ja auttaa meitä haastavien aikojen yli.

Kiitos vuosi 2020 kun teet tilaa kaikelle uudelle mitä vuosi 2021 on meille valmistellut. Emme unohda sinua koskaan vuosi 2020. Kiitos kun opetit meille paljon ja samalla kuiskasit korvaamme ”kaikki on hyvin riippumatta siitä miten kaikki on”. *

* Kiitos inspiraatiosta Saku Tuominen
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image