Mies, älä tyydy vaan taistele sinusta – rakkaudella sinua kohtaan

Veli, kirjoitan sulle koska näen niin paljon käyttämätöntä potentiaalia mun ympärillä. Tarvin sua, koska oon kyllästynyt katsomaan kuinka maailma pyörii paikallaan.

Mä tarvin sua, joka pysyttelet piilossa ja suojaat haavojasi. Tarvin sen, että asetat ne pöydälle ja annat sun toipua ja vahvistua. Ne haavat on juuri niissä paikoissa, joissa sun suurimmat lahjat on. Mä tarvin niitä, sun lahjoja tukemaan omiani. Sun myötätuntoisia silmiä, jotka on heränneet koska oot sinut ihmisyyteen kuuluvan haavoittuvuuden kanssa. Koko maailma tarvii sua sillä toista sun kaltaista ei ole.

Mä tarvin sua vahva toveri, joka pienennät selkeyttäsi ja rohkeuttasi toisten vuoksi. Me tarvitaan niitä, jotka uskaltaa. Jotka horjuttaa sitä, jonka on aika horjua ja jäädä taakse, jotta jotain uutta voi syntyä. Etenkin sun sydäntä, joka on niin vahva, että se on totta ja lämmin sillekin, joka tulee sun reagoimattomassa läsnäolossa näkyväksi itselleen. Sun vahva rakkaus on se, joka auttaa muitakin rohkaistumaan.

Mä tarvin sua, joka pienennät itsesi tavalliseen työympäristöösi. Sua, jolla on verraton äly mutta ei vielä kanttia koetella yleisesti hyväksyttyjä malleja ja tapoja ajatella. Tarvin sut kertomaan kirkkain silmin niille, jotka ovat laiskoja mielensä käyttämisessä, miksi uusi tapa ja asioiden tietoinen ajattelu toimii paremmin kuin kyseenalaistamattomuus. Puhu sun näkemyksistä, uudelleen ja uudelleen, niille löytyy kyllä paikka koska viisaudella on aina suurempi voima takanaan.

Mä tarvin sua, menestyjä. Katso sitä, minkä eteen teet duunia. Onko se jotain, jonka voit allekirjoittaa sun läheisiä ja meidän tulevaisuutta ajatellen? Uskalla menestyä sellaisella tavalla, jota ei tarvitse selitellä tuleville sukupolville. Jos olet jo oikeilla jäljillä, älä hidastele.

Olit mikä tahansa miehiäsi, kaiken alla, juuri sua me kaivataan.

Tarvin sua, joka uskallat pysähtyä ja toimia omalla sisältä kumpuavalla tahdilla. Tahdilla, joka magneetin lailla vetää läsnäolon kaipuussa olevat ihmiset tuon lähteen äärelle. Itsensä, oman tahtinsa ja ainutlaatuisen tiensä äärelle.

Älä ole enää osa loputonta pyörrettä. Ole myrskyn silmä tuossa pyörteessä ja synnytä oma pyörteesi olemalla itsesi. Ota käyttöön se voima, joka saa maailman pyörimään sun ympärillä. Se voima, sinä, on sun synnyinlahja ja oikeus.

Mä tarvin sua, maskuliininen mies. Näytä meille mallia siitä, mitä on todellinen aloitteellisuus ja oikeiden asioiden, sydämen asioiden loppuun vienti. Näytä miten pallit, selkeä pää, lempeä sydän ja pilke silmäkulmassa voivat toteutua yhdessä ihmisessä.

Sua, feminiininen mies. Näytä, mitä on ottaa vastaan elämä. Antautua, antaa sydämensä ja kehonsa. Tanssia, nauttia ja ammentaa luovuudesta, kertoen siitä, että elämän edessä me olemme kaikki myös vastaanottajia.

Sinua, tarkka ja yksityiskohtainen. Älä anna lahjaasi vain saman maailman ylläpitämiseen vaan löydä ja luo uutta. Auta meitä ymmärtämään tarkasti se mitä löydämme ja mihin olemme menossa.

Sua, jonka annettiin ymmärtää, että sun kaltaiselle ei ole paikkaa. Sille, mitä olit ennen kuin luovutit tai laitoit naamion päälle sopiaksesi joukkoon. Juuri se, mikä lakaistiin maton alle, on tarpeen nyt. Anna sen kasvaa siksi, mikä se voi olla, ravitsemalla sitä. Tule näkyviin.

Sinua, tummien maisemien ja pelottomuuden asiantuntija. Älä jähmety sen edessä, että maailma pelkää pimeyttään vaan sukella syvyyksiin villinä, vaarallisena ja voimakkaana. Jaa siitä meillekin ja kutsu meitä näkemään se itsessämme.

Sua, jo isäksi ja varttuneeksi ehtinyt. Ole tarpeeksi rohkea rohkaistaksesi nuorempia ympärilläsi. Kerro yhteiskunnan säännöistä ja kehoita meitä aina tuomaan itsemme niiden sääntöjen keskelle, ei sääntöjä itsemme keskiöön. Älä palvele yhteiskuntaa vaan palvele ihmiskuntaa. Rohkaise, tue ja turvaa. Ole olemassa niin näemme miten se tehdään.

Mies. Älä tyydy. Taistele sinusta, rakkaudella sinua kohtaan. Sinä olet kultaa arvokkaampi. Kaikkein arvokkain. Älä suostu taipumaan. Jos sinut on taivutettu, ala vahvistamaan itseäsi salaa ja rauhassa. Etsi siihen tovereita.

Maailma tarvitsee sua. Lapset, naiset, ystävät ja työtoverit. Minäkin. Sinua läsnäolevana, autenttisena, matkalla olevana miehenä. Veljenä.

Maailma haluaa sut.

(lukijalle: olitpa mies tai nainen, jos allekirjoitat jonkin kohdan tästä kutsusta, laita posti jakoon osoituksena sille, että nämä miehet ovat tervetulleita esiin)

Kurkkaa Aaron kirja Rohkea elämä!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image