Milloin viimeksi annoit jonkin näistä 5 asiasta rakkaalle ystävällesi?

Tässä 5 asiaa, mitä voit antaa ystävälle milloin tahansa – ei pelkästään ystävänpäivänä <3

1. Aikaa

Yhdessä vietetty aika on elämän parasta antia.  ”Kun aika meidät jättää, mitään emme saa mukaamme, mutta yhteiset arvokkaat hetket ovat tehneet elämästä syvästi eletyn.” Mitä jos ottaisitte kahvikupposet ihanassa valossa ja talvimaisemissa?

2. Lämpiä ajatuksia neulottuna lämmikkeeksi

Kun antaa lahjaan omaa aikaa ja tunnetta, lahjasta tulee arvokkaampi kuin vain nopeasti kaupasta haettu ”joku juttu”. Neulo esimerkiksi rakkauslapaset <3 Nämä lapaset on helppo neuloa simppelillä ohjeella, joka on tehty Teitä varten! (Lataa/tulosta ohje TÄSTÄ.) Valitse lapasiin ystäväsi sielun värit (tässä ohjeessa on käytetty Adlibriksen Socki-lankoja): Katso lankojen värivaihtoehtoja TÄSTÄ.

3. Halaus

Fyysisesti koettu yhteys lähentää ja tiivistää kahden ihmisen välejä. Halaa aina kuin mahdollista! Voisitteko sopia ihan vaan halaustärskyistä jo tänään?

4. Puhelu

Ystävät ovat ystäviä, vaikka toinen olisi eri paikassa. Aina ei voi tehdä asioita yhdessä tai halailla, mutta aina kun toisen näkee, tuntuu kuin välimatkaa ei olisi ollutkaan. Kenelle ihanalle, rakkaalle ystävälle soitat video- tai äänipuhelun? (Älä mieti, että ”pitäisi”, vaan soita nyt!)

5. Kirja

Mitä ystäväsi juuri nyt kaipaisi? Kirja voi olla pitkäaikainen voimavara ystävälle, ja sen vaikutus voi kantaa pitkälle elämässä. Tai ehkä ystäväsi kaipaa sopivaa kevyttä ja viihdyttävää lukemista? Kun toisen tuntee oikein hyvin, voi valita juuri sen oikean kirjan.

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image