100-vuotias: ”Minä kokeilen tehdä vähän uudenlaista…”

Kokkolalainen Heidi kertoo Facebookissa ihanasta kohtaamisesta marketissa:

Kaupassa tuli vastaan mummo, joka kysyi multa maitohyllyllä, mistäköhän vois löytää kookosmaitoa. Minä sitä hänelle etsimään, ja ojentelin lopulta ylähyllyltä pikku mummolle erilaisia purkkeja ja tiedustelin, mihin ruokaan aikoo niitä laittaa, jotta löytyis se sopivin purkki. Hän vastas: ”Minä kokeilen tehdä vähän uudenlaista keittoa ja reseptissä oli kookosmaitoa. Minä olen jo yli sata vuotta vanha, enkä ole koskaan ennen maistanut kookosmaitoa”. Näin sanoi reipas yli satavuotias mummo ja hymyili nätisti.

Millainen mummo tai pappa sinä haluaisit olla 100-vuotiaana? Millainen elämän seikkailija voisit olla nyt?

Ei, et ole liian vanha. Ei, ei ole liian myöhästä! Mene ja seikkaile – elämä odottaa sinua!