Kun kadotettu rakkaus löytyi uudestaan – katso videolta koskettava tarina

vieraskyna
lataus-5Jutun kirjoittaja ja videon ääni Ami Tuomarila on ihminen tavattavissa -mentor, joka aloitti oman hengellisen matkansa vuonna 2011 Sveitsin retriitiltä. Se muutti Amin elämän suunnan kun katse kääntyi ensimmäistä kertaa itseen päin. Ami ottaa vastaan asiakkaita Turussa ja Ihminen tavattavissa -tiloissa Helsingissä.


Toivoisin tämän videon kautta Sinun pysähtyvän hetkeksi itsesi äärelle. Katsellen, kuunnellen mitä ajatuksia ja tunteita tarina herättää, omaa elämääsi peilaten. Kertomus alkaa paluulla lapsuuden luvattuun maahan, sitä vapauden tunnetta, isoäidin rakkaudellista läsnäoloa ja niitä arvoja muistellen. Kuitenkin ”pojun” elämä oli kaikkea muuta. Hän kasvoi perheessä jossa ei voinut olla lapsi, tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi. Isää ”poju” aina odotti mutta joutui usein pettymään, kun isä ei tullutkaan.

Minusta tuli läheisriippuvainen, turvaton aikuinen, joka etsi arvoaan itsensä ulkopuolelta. Lopulta kuitenkin parisuhteen tuoman kärsimyksen seurauksena lähdin hakemaan apua. Näin tarinassa tullaan takaisin tähän päivään, luvatun maan löytymiseen, toivon ja unelmien heräämiseen.

Tämä juuri oli lähtökohtana videon tekemisessä, ajattelimme, että se voisi antaa ihmisille toivoa. Sekä luottamusta siihen, että elämässä voi käydä myös hyvin, kun uskaltaa kääntää katseensa itsensä puoleen. Löytää luvattu maa.

”Silloin pääskyset palasivat, koivuilla olivat taas kultaiset hiukset ja auringonsäteet piirsivät seinille pyhiä kuviaan”

Luonnon mystisyys ja sen symboliikka ovat aina kiehtoneet minua. Rakkaus “puhuu” minulle usein sitä kautta, kuin kertoen tunteista, asioista joita minun tulee juuri nyt elämässä kohdata ja käsitellä. Toivomme että tämä ”kuvaus” välittyisi ihmisille, antaen tarinalle ja tunteille lisää syvyyttä, merkitystä.

Terv. Ami Tuomarila & Ile Laine (kuvaaja)

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image