Kun kadotettu rakkaus löytyi uudestaan – katso videolta koskettava tarina

vieraskyna
lataus-5Jutun kirjoittaja ja videon ääni Ami Tuomarila on ihminen tavattavissa -mentor, joka aloitti oman hengellisen matkansa vuonna 2011 Sveitsin retriitiltä. Se muutti Amin elämän suunnan kun katse kääntyi ensimmäistä kertaa itseen päin. Ami ottaa vastaan asiakkaita Turussa ja Ihminen tavattavissa -tiloissa Helsingissä.


Toivoisin tämän videon kautta Sinun pysähtyvän hetkeksi itsesi äärelle. Katsellen, kuunnellen mitä ajatuksia ja tunteita tarina herättää, omaa elämääsi peilaten. Kertomus alkaa paluulla lapsuuden luvattuun maahan, sitä vapauden tunnetta, isoäidin rakkaudellista läsnäoloa ja niitä arvoja muistellen. Kuitenkin ”pojun” elämä oli kaikkea muuta. Hän kasvoi perheessä jossa ei voinut olla lapsi, tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi. Isää ”poju” aina odotti mutta joutui usein pettymään, kun isä ei tullutkaan.

Minusta tuli läheisriippuvainen, turvaton aikuinen, joka etsi arvoaan itsensä ulkopuolelta. Lopulta kuitenkin parisuhteen tuoman kärsimyksen seurauksena lähdin hakemaan apua. Näin tarinassa tullaan takaisin tähän päivään, luvatun maan löytymiseen, toivon ja unelmien heräämiseen.

Tämä juuri oli lähtökohtana videon tekemisessä, ajattelimme, että se voisi antaa ihmisille toivoa. Sekä luottamusta siihen, että elämässä voi käydä myös hyvin, kun uskaltaa kääntää katseensa itsensä puoleen. Löytää luvattu maa.

”Silloin pääskyset palasivat, koivuilla olivat taas kultaiset hiukset ja auringonsäteet piirsivät seinille pyhiä kuviaan”

Luonnon mystisyys ja sen symboliikka ovat aina kiehtoneet minua. Rakkaus “puhuu” minulle usein sitä kautta, kuin kertoen tunteista, asioista joita minun tulee juuri nyt elämässä kohdata ja käsitellä. Toivomme että tämä ”kuvaus” välittyisi ihmisille, antaen tarinalle ja tunteille lisää syvyyttä, merkitystä.

Terv. Ami Tuomarila & Ile Laine (kuvaaja)

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image