3 ihanaa lukujärjestystä ladattavaksi Sinulle – valitse omasi

On taas se aika vuodesta, kun koulut ovat alkaneet, ja pienet – ja vähän isommatkin! – oppijat ovat jälleen koulutiellä. Jotta koululaiset (ja heidän vanhempansa) pysyvät viikon tekemisistä ja menemisistä kärryillä, laadimme täällä Hidasta elämää -toimituksessa kolme erilaista, ihanan värikästä lukujärjestystä, jotka voit tallentaa koneellesi tulostettavaksi!

lukkari_1

Lataa tulostettava sini-lila lukujärjestys itsellesi TÄSTÄ.

lukkari_2

Lataa tulostettava keltainen lukujärjestys itsellesi TÄSTÄ.

lukkari_3

Lataa tulostettava kelta-punainen lukujärjestys itsellesi TÄSTÄ.

(Melkein tekisi mieli palata koulun penkille ihan vain siksi, että voisi ottaa nämä itselle käyttöön…!)

 

PS. Jos et enää ole koulun penkillä vaan työelämän pyörteissä, ei hätää: voit käyttää lukujärjestystä ja merkata siihen kahvi-, taukojumppa- tai vaikka hengittelytauot, että muistat ottaa töiden keskellä hetken itselle!

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image