Leiki ja löydä oma joogaharjoituksesi – inspiroidu videoilta

Ihan pihalla – Osa 6

Ulkoilmaan sopivan Ihan pihalla-asanasarjan loppuun toivon sinulle rohkeutta löytää omanlaisesi joogaharjoitus. Ulos, sisälle, koteihin, joogastudioille. Videoilla näytämme ystäväni, Pihasalin joogaohjaaja Hanna Ruaxin kanssa tapoja hyödyntää erilaisia paikkoja. Mantraa kaikuvassa rakennuksessa, meditoi mudrien kanssa istuen tai portaita laskeutuessa. Liiku kuten kukka, tai tunnustele selkärankaa siirtyen pehmeästi asanasta toiseen. Leiki ja löydä luonto- ja paikkayhteys! Jo muutama minuutti tietoista hengitystä yhdistettynä hitaisiin liikkeisiin voi muuttaa päiväsi kirkkaammaksi jokaisella tasolla.

Täältä löydät kätevästi koottuna kaikki aiemmat joogavinkit.

Seuraavaksi alkaa aamujooga -sarja. Herää pimeisiin syysaamuihin energisoivien harjoitusten avulla!

PS. Nyt käynnistyy viimeiset viikot #joogaaihanpihalla -joogakuvahaastetta

Lue lisää täältä!

joogahaaste

Valokuvat: Meri Mort, Sarwayoga / Video: Meri Mort & Hanna Ruax / Videoeditointi: Tiina Svensk / Musiikki: James Winstanley