Mitä väri-ihastuksesi kertoo sinusta?

Useimmilla meistä on lempiväri, joka on usein pysynyt samana kauan, jopa lapsuudesta asti. Lempiväriä voidaan pitää ikään kuin väri-identiteettinä. Se kuvastaa sitä, millainen olet sisältäpäin. Tämä väri näkyy elämässäsi eri tavoin: esimerkiksi vaatteissa, kodintekstiileissä tai vain ajatuksissa.

Sitten on väri-ihastuksia. Tykästymiset tiettyyn väriin paljastavat uuden pienen oppitunnin, joka maailmankaikkeudella on sinulle antaa. Väri-ihastus tarkoittaa yhtäkkistä ja käsittämätöntä tykästymistä sellaiseen väriin, jota et ole ennen pahemmin huomioinut. Vaateostoksilla tämä väri erottuu kaikista muista väreistä, ihan kuin et olisi ennen nähnyt sitä.

Tiesitkö, että vallitseva väri-ihastuksesi kertoo elämänvaiheesta, jossa olet, tai johon olet siirtymässä? Lien Potgieter on laatinut Elephant Journal -sivustolla väreihin liittyvän testin, joka kertoo värien yhteydestä elämään. Mieti nyt, mikä väri on tämänhetkinen ihastuksesi. Katso alta, mitä se tarkoittaa.

Punainen

Haluat saavuttaa jotakin, ja sinulla on motivaatiota ja intohimoa saavuttaa tavoitteesi. Et anna kenenkään tai minkään asettua tiellesi. Käytä fyysistä energiaasi suoriutuaksesi.

Huomioi: Älä muutu kärsimättömäksi. Kanavoi viha tai ärsytys joksikin positiiviseksi, ja luota elämään.

Oranssi

On aika olla avoin muutokselle. Ole innoissasi siitä! Lennä sosiaalisena perhosena ja ole yhteydessä niin moniin ihmisiin kuin mahdollista. Kaipaat elämääsi muutosta, ja saatat tavata ihmisiä, jotka voivat tehdä sen mahdolliseksi.

Huomioi: Älä masennu jos asiat eivät mene aivan siten, kun toivoit. Etsi luova ratkaisu.

Keltainen

Selvä ajattelu ja päätöksenteko ovat ytimessä tällä hetkellä. Käytä älykkyyttäsi ja luota itseesi päätöksiä tehdessä. Anna sysäys itseluottamuksellesi opettelemalla jotakin uutta!

Huomioi: Älä ota elämää turhan vakavasti.

Vihreä

On aika antaa anteeksi ja unohtaa, aika olla avoin antamiselle ja vastaanottamiselle. On myös välttämätöntä päästää irti menneisyydestä, jotta voi tehdä tilaa uudelle.

Huomioi: Älä vertaile itseäsi muihin. Olet juuri siellä, missä sinun kuuluukin.

Sininen

Kuuntele itseäsi ja muita. Ole rehellinen ja pyydä muitakin olemaan. Pidä silmäsi, korvasi ja mielesi avoinna uusille mahdollisuuksille.

Huomioi: Älä vetäydy ja eristä itseäsi. Esitä mielipiteesi.

Indigonsininen

Ala kuuntelemaan intuitiotasi ja luottamaan siihen. Se on lahja maailmankaikkeudelta. On erittäin hyvä aika vastaanottaa hengellisiä viestejä. Varaa aikaa meditaatiolle.

Huomioi: Älä kritisoi itseäsi tai muita. Muista aina ennemmin kysyä kuin tehdä oletuksia.

Violetti

Venytä mielikuvituksesi rajoja! Ole avoin vastaanottamaan tietoa epätavallisista lähteistä. Kokeile taidetta tai runoutta.

Huomioi: Unohda menneet, älä huolehdi tulevaisuudesta. Elä hetkessä, sillä se on kaikki mitä meillä on.

Lähde: Elephant Journal

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image