Hulinaa karkuun Tallinnan puistoihin – poimi vinkit

Hiljentyä ja rauhoittua voi missä maailmankolkassa tahansa. Tallinnassa se on erityisen helppoa, koska kaupungissa on lukuisia puistoja ja viheralueita. Jos liikkuu pyörällä, hulinan keskeltä voi vetäytyä hetkeksi hieman kauemmaksikin keskustasta. Tässä Hidasta elämää -toimituksen tunnelmia toukokuiselta päiväretkeltä.

Ulkona on ihana esimerkiksi meditoida. Tarpeeksi rauhallisia paikkoja kyllä löytyy, kun katselee ympäristöään sillä silmällä. Tässä niistä muutama:

Tuomiopuistossa (Toompark, Toompuiestee, Nunne Str) on tunnelmallinen lampi, jonka ympärillä on useita meditointiin sopivia paikkoja. Kauniin puiston reunaa linjaa vanhan kaupungin muuri, mikä luo puistolle omanlaisensa historiallisen luonteen.

Matkalla Kadriorgin puistoon rantatien varrella on vanha tammivanhus, joka henkii ikiaikaista viisautta ja kutsuu pysähtymään (Narva maantee).

Kadriorgin puisto (Kadriorg, Roheline aas, J.Poska, Mäekalda, Narva mnt) on todella iso ja monipuolinen vihreä olohuone kaikenlaiseen oleiluun. Puistossa on taidemuseoita ja muita suurempia massoja houkuttelevia kohteita, mutta myös paljon rauhoittumiseen sopivia kohtia. Puiston koilliskulmassa on viehättävä japanilainen puutarha. Paikka on vielä aavistuksen keskeneräinen, mutta tarjoaa miellyttävän jatkumon Kadriorgin puiston seesteiselle tunnelmalle. Japanilaisen puiston luonne suosii ehkä erityisesti meditointia ja mietiskelyä kävellen.

Lue lisää Tallinna-vinkkejä täältä.

Laivamatkoja Tallinnaan järjestää edullisesti esim. Eckerö line.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image