Hulinaa karkuun Tallinnan puistoihin – poimi vinkit

Hiljentyä ja rauhoittua voi missä maailmankolkassa tahansa. Tallinnassa se on erityisen helppoa, koska kaupungissa on lukuisia puistoja ja viheralueita. Jos liikkuu pyörällä, hulinan keskeltä voi vetäytyä hetkeksi hieman kauemmaksikin keskustasta. Tässä Hidasta elämää -toimituksen tunnelmia toukokuiselta päiväretkeltä.

Ulkona on ihana esimerkiksi meditoida. Tarpeeksi rauhallisia paikkoja kyllä löytyy, kun katselee ympäristöään sillä silmällä. Tässä niistä muutama:

Tuomiopuistossa (Toompark, Toompuiestee, Nunne Str) on tunnelmallinen lampi, jonka ympärillä on useita meditointiin sopivia paikkoja. Kauniin puiston reunaa linjaa vanhan kaupungin muuri, mikä luo puistolle omanlaisensa historiallisen luonteen.

Matkalla Kadriorgin puistoon rantatien varrella on vanha tammivanhus, joka henkii ikiaikaista viisautta ja kutsuu pysähtymään (Narva maantee).

Kadriorgin puisto (Kadriorg, Roheline aas, J.Poska, Mäekalda, Narva mnt) on todella iso ja monipuolinen vihreä olohuone kaikenlaiseen oleiluun. Puistossa on taidemuseoita ja muita suurempia massoja houkuttelevia kohteita, mutta myös paljon rauhoittumiseen sopivia kohtia. Puiston koilliskulmassa on viehättävä japanilainen puutarha. Paikka on vielä aavistuksen keskeneräinen, mutta tarjoaa miellyttävän jatkumon Kadriorgin puiston seesteiselle tunnelmalle. Japanilaisen puiston luonne suosii ehkä erityisesti meditointia ja mietiskelyä kävellen.

Lue lisää Tallinna-vinkkejä täältä.

Laivamatkoja Tallinnaan järjestää edullisesti esim. Eckerö line.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image