Onni on sitä, kun voi tehdä sitä, mikä tuottaa aitoa iloa ja tuntuu hyvältä sydämessä – 6 porrasta oman unelman toteuttamiseen

Millaisista portaista omien unelmien toteuttaminen koostuu? Esimerkiksi tällaisista:

Young woman up on a ladder picking apples from an apple tree on
Korjaat pottia joka päivä, joka hetki, kun seuraat unelmaasi.

1. Kuuntele intuitiotasi
Kuuntele sisäistä ääntäsi, vaikka välähdyksen omainen ääni saattaisi juuri siinä kohtaa tuntua oudolta tai hassulta. Tutkaile uutta ajatusta tai ideaa mielenkiinnolla ja puhu siitä muille.

2. Tutkaile omaa tunnettasi
Jos intuition tai sisäisen äänen aikaansaama ajatus alkaa pyöriä mielessäsi usein, se alkaa kasvaa eikä jätä sinua rauhaan, tutkaile omaa tunnettasi. Jos ajatus saa aikaan iloa ja innostusta, edes silmänräpäyksen ajan, älä sysää sitä sivuun. Pelko saattaa välillä kiusata ja toivoa, että unohtaisit hömpötykset ja jatkaisit vanhaa rataa.

3. Tee jotain konkreettista
Kun olet innon ja ilon vallassa, muuta se toimintaenergiaksi. Tee unelmasi eteen jotain, edes jotain pientä. Sitten kun tuntuu sopivalta, tee jotain vähän lisää. Tärkeintä on toimia ilosta ja innostuksesta!

4. Anna muille
Samalla kun toteutat jotain asiaa, joka tuottaa sinulle suunnatonta iloa, anna ilosta myös muille – jaa se. Jakamalla asiat kasvavat moninkertaiseksi.

5. Älä lannistu
Anna unelmallesi aikaa, älä pakota sitä. Tee ilosta käsin, niin voit luottaa, että teet oikeaa asiaa. Jos tulee hidasteita, opi niistä. Jos tulee vastaan seiniä, etsi toinen reitti. Tärkeintä on, ettet luovuta heti tai edes vielä hetken päästä.

6. Korjaa potti
Unelmien seuraaminen eli ilolla toimiminen jokaikisessä hetkessä, on parasta elämän kultaa, mitä ihminen voi saada. Korjaat pottia joka päivä, joka hetki, kun seuraat unelmaasi. Koska unelmiahan haluataan toteuttaa siksi, että siellä jossain, sateenkaaren päässä olisi rutkasti onnea. Onni on jokaisessa hetkessä, jossa on saanut seurata omaa iloaan ja intohimoaan!

 

Unelmien vuosi 2020 -verkkokurssin ilmoittautuminen on nyt auki! lähde tekemään vuodesta 2020 sinun ja unelmiesi vuosi. Lue lisää kurssista TÄSTÄ

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! Tarjous voimassa 31.5. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image