Onni on sitä, kun voi tehdä sitä, mikä tuottaa aitoa iloa ja tuntuu hyvältä sydämessä – 6 porrasta oman unelman toteuttamiseen

Millaisista portaista omien unelmien toteuttaminen koostuu? Esimerkiksi tällaisista:

1. Kuuntele intuitiotasi
Kuuntele sisäistä ääntäsi, vaikka välähdyksen omainen ääni saattaisi juuri siinä kohtaa tuntua oudolta tai hassulta. Tutkaile uutta ajatusta tai ideaa mielenkiinnolla ja puhu siitä muille.

2. Tutkaile omaa tunnettasi
Jos intuition tai sisäisen äänen aikaansaama ajatus alkaa pyöriä mielessäsi usein, se alkaa kasvaa eikä jätä sinua rauhaan, tutkaile omaa tunnettasi. Jos ajatus saa aikaan iloa ja innostusta, edes silmänräpäyksen ajan, älä sysää sitä sivuun. Pelko saattaa välillä kiusata ja toivoa, että unohtaisit hömpötykset ja jatkaisit vanhaa rataa.

3. Tee jotain konkreettista
Kun olet innon ja ilon vallassa, muuta se toimintaenergiaksi. Tee unelmasi eteen jotain, edes jotain pientä. Sitten kun tuntuu sopivalta, tee jotain vähän lisää. Tärkeintä on toimia ilosta ja innostuksesta!

4. Anna muille
Samalla kun toteutat jotain asiaa, joka tuottaa sinulle suunnatonta iloa, anna ilosta myös muille – jaa se. Jakamalla asiat kasvavat moninkertaiseksi.

5. Älä lannistu
Anna unelmallesi aikaa, älä pakota sitä. Tee ilosta käsin, niin voit luottaa, että teet oikeaa asiaa. Jos tulee hidasteita, opi niistä. Jos tulee vastaan seiniä, etsi toinen reitti. Tärkeintä on, ettet luovuta heti tai edes vielä hetken päästä.

6. Korjaa potti
Unelmien seuraaminen eli ilolla toimiminen jokaikisessä hetkessä, on parasta elämän kultaa, mitä ihminen voi saada. Korjaat pottia joka päivä, joka hetki, kun seuraat unelmaasi. Koska unelmiahan haluataan toteuttaa siksi, että siellä jossain, sateenkaaren päässä olisi rutkasti onnea. Onni on jokaisessa hetkessä, jossa on saanut seurata omaa iloaan ja intohimoaan!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image