5 faktaa siitä, miksi et elä unelmiasi todeksi

Alla on listattu asioita, jotka saattavat estää sinua saavuttamasta unelmiasi. Monet niistä ovat itsestäänselvyyksiä, mutta valitettavan moni ihminen ei hyväksy tai havaitse sitä, että tekevät näitä asioita säännöllisesti ja samaan aikaan syyttävät ulkopuolisia voimia epämieluisasta elämästään.

On aika arvioida uudelleen elämäsi. Mitä sinä haluat tehdä ja mikä on sinun unelmasi? Toisille se on päivänselvää, toiset taas etsivät vuosia sitä “omaa juttuaan”. Kuitenkin, kun kiinnität huomiosi tilanteeseesi ja opit, mikä elämässäsi on sellaista mistä et pidä, se auttaa sinua tavoittelemaan sitä mitä haluat tai ainakin karsimaan elämästäsi asiat, joita et halua sen sisältävän. Miksi et siis elä sellaista elämää, jota haluat?

1. Olet pelkkää ajatusta, et tekoja

Olet haaveilija, joka pohtii suuria ideoita, muttei ikinä toimi muuttaakseen ajatukset teoiksi. Iltaisin mietit, kunpa olisit työstänyt projektiasi tänään tai kehittänyt ideaa, joka sinulla oli. Kukaan ei saavuta mitään ilman käytännön panostusta. Idean saadessasi toimi mahdollisimman pian, ennen kuin kerkeät keksimään tekosyitä.

2. Käytät jokaisen mahdollisuuden hiljentää vauhtia

Olet pitkään suihkussa, käytät paljon aikaa yksinkertaiseen tehtävään, katsot televisiota, leikit puhelimellasi ja päiväsi ylimääräiset sekunnit tuijotat tyhjyyteen odottaen päivän kuluvan. Mitä sinä odotat? Pääseväsi kotiin, jotta voit olla tekemättä mitään ja toistavasi saman huomenna? Kuulostaa kuin odottaisit vain eläkettä, jolloin sinulla on aikaa pohtia niitä asioita, jotka jätit tekemättä nuorempana. Miksi et vain tekisi niitä asioita silloin, kun haluat ja vielä voit? Mikä on pahin asia, mitä voisi tapahtua? Vaikka se ei olisikaan sitä mitä odotit, koko maailma on sinun ja seuraava mahdollisuus odottaa kulman takana… jos vain olet valmis ottamaan siitä selvää!

3. Luppoaikasi ei palvele sinua

Jos käyttäisit luppoaikasi tuotteliaasti, kuten lukemalla kirjoja, kirjoittamalla tai suunnittelemalla päämääriäsi ja unelmiasi, voisit löytää itsesi tilanteesta, jossa olet joustavampi sen suhteen, millaisen polun valitset seurattavaksi. Löytämällä tapoja, jotka auttavat sinua ajattelemaan tai työstämään päämääriäsi, voit päästä lähemmäksi unelmiesi selvittämistä ja tavoittelua.

4. Laiminlyöt itseäsi

Nyt ei ole kyse henkisestä ja fyysisestä laiminlyönnistä, vaikka nekin merkitsevät paljon. Sinä tukahdutat sen, mikä tekee sinusta tietoisen ihmisen. Unohdat intuitiosi ja muutat sen, mikä tekee sinusta sinut. Ideasi ja ajatuksesi ovat tukahtuneet, koska a) uskot, että ne ovat epäkäytännöllisiä tai b) vahva moraalisi ja uskomuksesi estävät kehityksen. Ihmisinä pyrimme muutokseen ja etsimme tuntematonta, joten mikä estää sinua valtaamasta uusia alueita ja tekemään jotakin hieman erilaista? Tuntuuko siltä, että ideasi ja unelmasi eivät voi toimia? Netistä voit löytää ihmisiä, jotka tekevät erittäin kummallisia asioita, mutta heillä menee oikein hyvin ja saavat kaiken lisäksi elää unelmaansa!

5. Sinulla vain ei ole unelmia…

Jotta voit elää unelmasi todeksi, sinulla täytyy ensin olla unelma. Sinua voi hämmästyttää se ihmismäärä, joilla ei todella ole unelmaa, josta keskustella. Monet sanovat sen olevan raha, mieluinen työ ja perhe, mutta ne saattavat olla vain keskeisessä asemassa unelman tavoittelussa, ei välttämättä itse unelma. Sinun täytyy kysyä itseltäsi: Millaiseen elämään olisin tyytyväinen kuolinvuoteellani? Olenko elänyt sellaisen elämän kuin itse halusin vai sellaisen, millaisen muut halusivat minun elävän?

Lähde: themindunleashed.org

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image