Luonnollinen värähtelytaajuus elämäntehtävänä

DSCN3142[1]Sami on 1965 syntynyt helsinkiläismies, jonka elämä hidastui tosissaan 1,5 vuotta sitten, kun 100-prosenttinen tukos sydämessä meinasi viedä hengen. Sen jälkeen kiinnostus ikivanhaa elämännoppia, hylozoiikkaa kohtana heräsi. Astrologia, numerologia, meditaatio, enkelit, chakrat, raakaravinto, vesi ja moni muu luonnon kanssa synkassa toimiva kuvio muuttui järkeenkäyväksi. Vanha musiikin ystävä löysi myös 432 hertsin taajuuden. Nyt, harrastuspohjalta yhdeksi elämänpolun haaraksi näyttää muodostuvan oman nettiradion pyörittäminen.  Jos jollakulla on intoa alkaa tekemään ohjelmasisältöä tälläkin sivustolla käsiteltävien aiheiden ympärille, Samiin saa olla yhteydessä: sami.rautavuori(at)gmail.com


Nikola Teslan sanoin: ”Jos haluat löytää universumin salat, mietiskele termejä energia, taajuus ja värähtely”.

Albert Einstein yhtyi ajatukseen näin: ”Se, mitä kutsumme aineeksi on värähtelyä niin matalilla taajuuksilla, joita kykenemme aisteillamme havaitsemaan.”
Myös nykytiede on nämä viisaudet todistanut: kaikki, myös oma kehomme, on energian värähtelyä eri taajuuksilla.

Kaikella aineella on oma, luonnollinen värähtelytaajuus jossa se resonoi harmoonisesti. Keskitytäänpä veteen, koska kehomme koostuu noin 70-prosenttisesti siitä – aivan kuten koko ihmeellinen planeettammekin. Veden luonnollinen värähtelytaajuus on 432Hz.

Jokainen itseilmaisu – ääni, tunne tai ajatus – toimii tietyllä taajuudella vaikuttaen kaikkeen ympärillämme. Kauniit sanat, mukavat äänet ja positiiviset tunteet tekevät hyvää. Ja päinvastoin. Vaikutukset ovat kauaskantoisia. Mietipä kuinka suuren vaikutuksen yksi ainoa vesipisara tekee tippuessaan tyyneen vesimassaan, syntyvien aaltojen muodossa. Hyvät vibat tarttuvat ja leviävät.

Luonnossa (maailmankaikkeudessa) vallitsee matemaattisia kaavoja noudattavat lait. Matemaattisesti luku 432 voidaan yhdistää valoon, aikaan, tilaan, aineeseen, painovoimaan ja magnetismiin. Kun meidän atomit ja DNA alkavat resonoida harmoniassa luonnosta löytyvän spiraalikuvion muodossa, yhteytemme luonnon kanssa selkeytyy. Tämä on tismalleen sama asia, jonka chakrahoitoihin perehtyneet kuvaavat hieman eri sanoin – energiavirtojen tulee päästä kulkemaan vapaasti eri chakrojen kautta. Jollei näin ole, voit huonosti. Tai shamaanien rumpuseremoniat, joogien ham, umm ym. -ääntelyt. Ne ajavat samaa asiaa – sopivien äänitaajuuksien ajamista lävitsemme. Meidän hoitamista.

Kansainvälisen ISO-standardin mukaisesti vuonna 1953 päätettiin, että on helpompaa, kun kaikki soittimet viritetään A=440Hz taajuudelle. Se on yhden sävelaskeleen korkeammalla kuin 432Hz. Miksi näin tehtiin? Se on kysymys, johon jokainen voi itse ottaa kantaa tutustuttuaan aiheeseen kunnolla.

Tiesitkö, että Stratovarius tehtiin soimaan kauniisti juuri A=432Hz -viritystaajuudella? Tiesitkö, että mm. John Lennon, Jim Hendrix ja Michael Jackson olivat tietoisia tästä asiasta ja tekivät paljon musiikkia ”alavireisillä” soittimillaan.
Olen omaksi ilokseni, ja toivottavasti monien muidenkin, ottanut puuhakseni tehdä oma osani sen eteen, että jonain päivänä tuo ISO-standardi heitetään romukoppaan ja palataan luonnollisiin taajuuksiin musiikissa.

Rakkaudella, hyviä viboja jakaen,

Sami

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image