Nämä neuvot nuori minä olisi halunnut kuulla

1. Jokainen loppu on alku jollekin uudelle.

— Päästä irti kivusta ja odotuksista. Olet kasvanut ihmisenä ja tilanne valmistaa sinut johonkin paljon suurempaan. Ole avoin tuntemattomalle. Se on täynnä taikaa ja ihmeitä!

2. Voit todella rakastaa työtäsi.

— Sinun ei tarvitse juuttua työhön, joka haittaa hyvinvointiasi. Voit aina irtisanoutua. Luota tuntemattomaan. Sinä todella voit tehdä työtä, josta pidät.

3. Elämässä ei ole päämäärää — elämä itsessään on palkinto

— Kun keskityt tulevaisuuteen, unohdat tämän hetken, unohdat elää. Päämääräsi on juuri tässä, tällä hetkellä.

4. Kukaan muu ei ole vastuussa onnellisuudestasi kuin sinä itse.

— Älä uskottele itsellesi, että elämä vain tapahtuu. Päästä irti uhrin asemasta. Sinä voit muuttaa elämäsi suunnan silloin kun todella haluat ja olet valmis.

5. Olet kaunis.

— Painosi ei määrittele sinua. Se ei tule koskaan olemaan mahtavuutesi tiellä. Älä kuluta aikaasi painon ja ruuan tarkkailuun.

6. Se, mitä ihmiset sanovat kertovat heistä — ei sinusta.

— Älä kuluta aikaasi muiden mielipiteiden kuuntelemiseen ja niiden uskomiseen. Muiden sanoilla ja teoilla ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi.

7. Vaikeimmatkin asiat ovat jonakin päivänä menneisyyttä.

— Muutos on ainut pysyvä asia elämässä. Takertuminen johonkin aiheuttaa kärsimystä ja onnettomuutta. Sinä et ole ongelmasi. Muista, että huominen on uusi päivä ja se menee loppujen lopuksi ihan hyvin.

Lähdewww.mindbodygreen.com

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Sinä! Tiesitkö, että saat kuunnella ILMAISEKSI 30 päivää Storytelia uutena asiakkaana? Löydät esim. lukuisia Hidasta elämää -kirjoja ja -meditaatioita. 
Tarjous vain tästä!
close-image