10 valintaa, joita tulet katumaan 10 vuoden kuluttua

Earth We Are One -sivusto listaa 10 asiaa, jotka todennäköisesti kaduttavat, jos et tee muutosta näihin asioihin.

 1. Yrität olla jotain muuta kuin mitä olet miellyttääksesi muita.

— Jos et näytä todellisia kasvojasi maailmalle, vaan yrität olla joku muu, jonain päivänä huomaat kadottaneesi itsesi. Kun keskityt muiden mielipiteisiin, vähitellen unohdat, kuka oikeasti olet. Älä pelkää ihmisten arvostelua. Tiedät, kuka olet ja mikä on totta sinulle. Anna ihmisten ihailla sinua kaikkine epätäydellisyyksinesi.

2. Annat muiden luoda sinun unelmasi.

— Suurin haaste elämässä on itsensä löytäminen. Toiseksi suurin haaste on hyväksyä se, mitä löytää. Päätä olla itsellesi rehellinen omista tavoitteistasi ja unelmistasi. Tunnetko ihmisiä, jotka ovat eri mieltä kanssasi? HYVÄ. Se on merkki siitä, että seuraat omaa polkuasi.

3. Olet jatkuvasti negatiivisessa seurassa.

— Älä anna toisten negatiivisten asenteiden tarttua. Muista, että negatiivisten ihmisten seurassa oleminen ei ole velvollisuus.

4. Keskityt liikaa itseesi.

— Täytä elämäsi rakastavilla teoilla ja hyvällä asenteella. He, joita inspiroit ja joiden kanssa jaat rakkautesi, tulevat muistamaan sinut vielä kuolemasi jälkeen. Se, mitä teet yksin itsesi vuoksi, kuolee mukanasi.

5. Pelkäät muutosta.

— Jos haluat tuntea menneisyytesi, kiinnitä huomiosi nykyiseen tilanteeseesi. Jos haluat vaikuttaa tulevaisuutesi, kiinnitä huomiosi nykyisiin tekoihisi. Sinun on päästettävä irti menneestä tehdäksesi tilaa tulevalle. Mennyt on mennyttä. Se ei tule takaisin, eikä sitä voi muuttaa. Kun ymmärrät tämän ja käyttäydyt sen mukaisesti, sinulla on avaimet menestykseen.

6. Luovutat.

— Ei ole epäonnistumisia, vain tuloksia. Vaikka asiat eivät menisikään odotetulla tavalla, älä lannistu tai luovuta. Ota opiksesi ja yritä uudelleen. Jo taisto itsessään on voitto. Pikku hiljaa, askel kerrallaan, tavoitat päämääräsi.

7. Yrität hallita kaikkea.

— Joskus on rentouduttava ja annettava elämän tapahtua ilman turhaa huolta ja kontrollia. Hengitä syvään ja opettele ”antamaan olla”. Kun pöly laskeutuu ja näet taas kokonaisen metsän pelkkien puiden sijaan, voit tehdä seuraavan siirtosi. Elämässä kaikki on täydellisessä järjestyksessä, ja kaikella on tarkoituksensa. Et vain ole huomannut sitä vielä.

8. Tyydyt vähään.

— Ole tarpeeksi vahva päästääksesi irti ja tarpeeksi viisas odottaaksesi parempaa. Joskus on käytävä pohjalla päästäkseen huipulle.

9. Siirrät huomiseen.

— Ongelma on, että luulet sinulla olevan enemmän aikaa kuin todellisuudessa on. Jonakin aamuna heräät ja ymmärrät, ettei sinulla ole enää mahdollisuutta tehdä asioita, joita aina halusit tehdä. Siihen päivään mennessä olet joko saavuttanut kaikki tavoitteesi, tai sinulla on pitkä lista kaikista niistä tekosyistä, joiden takia et niitä koskaan saavuttanut.

10. Olet passiivinen.

— Lopeta pelkkä unelmointi ja toimi. Ota vastuu elämästäsi ja hallitse sitä. Sinä olet tärkeä ja sinua tarvitaan. On turha istua aloillaan ja odottaa, että ”joku tekee jotain joskus”. Tänään on joskus. Mitäkö maailma tarvitsee juuri nyt? — Sinua!

Lähde: Earth We Are One

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image