Arvostettu intuitiotutkija Helsingissä – Opi avain intuitioon luennolla

Intuitiivinen älykkyys on arkea ja työelämää auttava kognitiivinen taito, jota nykyihmiset eivät tunne. Harvardissa ja MIT:ssa työskennellyt professori Dominique Surel luennoi aiheesta Helsingissä 13. ja 14. helmikuuta. 

Maailman johtava intuition tutkija, professori Dominique Surel on opettanut liike-elämän päättäjille intuitiivisen älyn hyödyntämistä ongelmanratkaisussa yli 15 vuoden ajan. Intuitio on ihmiseen sisäänrakennettu taito, jota ei tänä päivänä enää osata arvostaa eikä käyttää tietoisen ajattelun rinnalla. MIT:ssa ja Harvardissa työskennellyt Surel saapuu helmikuussa Helsinkiin kouluttamaan käytännön taitoja intuition valjastamiseksi päätöksentekoon.

Intuitiota kuvataan usein jollain kehollisella tuntemuksella: “iho nousi kananlihalle”, “sydän hypähti”, tai “oli vain sellainen tunne”. Usein tapahtuneen jälkeen muistetaan tällainen intuitiivinen tieto, mutta sitä ei aina uskota.

”Tietoinen mieli, jossa muun muassa looginen ajattelu sijaitsee, on kognitiivisen tiedon toimitusjohtaja”, sanoo professori Surel. ”Se kontrolloi tiedostamatonta mieltä ja epäilee kaikkea, mitä se ei voi ymmärtää. Kaikki tieto ei ole sanallista, vaan kehomme ja mielemme viestii jatkuvasti myös muilla keinoilla. Tämän tiedon ja viestinnän tarkkailu ja lukemaan oppiminen on avain intuitioon.”

Professori Surel on kehittänyt oman opetusmetodin The Surel Method, jonka selkeänä etuna on käytännönläheinen tekniikka, jolla tietoinen mieli saadaan siirrettyä taustalle ja intuition viesti selkeästi esiin. Jo muutaman tunnin koulutus riittää perustaitojen oppimiseen.

Toinen Surelin opettama menetelmä on Yhdysvaltain armeijan kylmän sodan aikaan kehittämä CRV eli Controlled Remote Viewing, suomeksi kaukokatsominen. Useiden tieteenalojen huippuosaajien kehittämällä tekniikalla voidaan tarkastella loitontunutta (non-local) eli ajasta ja paikasta riippumatonta tietoa intuitiota hyödyntämällä. Surel on kouluttanut taitoa niin rikosetsiville kuin liikkeenjohtajille.

Tohtori Dominique Surel (PhD, MBA): Dominique Surel on kansainvälisesti tunnettu kouluttaja, johtamisen tohtori ja MBA. Hänellä on professuuri Kalifornian Energy Medicine Universityssä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Harvardin ja MIT:n huippuyliopistoissa. Surelillä on yli 15 vuoden kokemus strategisesta konsultoinnista, jolloin hän työskenteli muun muassa Dow Chemicalin, Gilletten ja British Telecomin kanssa.

Professori Surel on maailman johtavia intuitiivisen älykkyyden tutkijoita ja kouluttajia. Hän on kehittänyt oman metodinsa intuition hyödyntämiseen päätöksenteossa, The Surel Methodin. Lisäksi hän on koulutettu asiantuntija Controlled Remote Viewing (CRV)- menetelmässä.

Luennot:

Intuitiivinen älykkyys ja päätöksenteko
Paikka: Helsingin Yliopiston museo Arppeanum, luentosali, (Snellmaninkatu 3, 00170 Helsinki)
Aika: Keskiviikko 13.2.2013, klo 17–21.

Kaukokatsominen – avain paikasta ja ajasta riippumattomaan tietoon (CRV Controlled Remote Viewing)
Paikka: Helsingin Yliopiston museo Arppeanum, luentosali, (Snellmaninkatu 3, 00170 Helsinki)
Aika: Torstai 14.2.2013, klo 17–21.

Liput:
Lippuja myy Lippu.fi hintaan 75 €/luento

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image