Oletko menestynyt? – Nyt se selviää

“Maailma kertoo menestyksen olevan päämäärän saavuttamista. Se sanoo, että menestyminen on voittamista, että tunnustuksen saaminen ja/tai vauraus ovat keskeisiä kaikessa menestymisessä. Jokin tai kaikki nämä ovat yleensä menestyksen sivutuotteita, mutta eivät ne ole menestystä. Perinteisen menestymiskäsityksen ydin on lopputuloksessa. Jotkut sanovat, että menestys on kovan työn ja onnen tai määrätietoisuuden ja lahjakkuuden tulosta tai sitä, että on ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nämä kaikki voivat olla tärkeitä menestymisen rakentajia, mutta ne eivät ole sen ydin. Maailma ei kerro sinulle – koska ei tiedä – ettei sinusta voi tulla menestyjää. Voit vain olla sitä.  Älä anna höperön maailman uskotella itsellesi, että menestys on jotakin muuta kuin menestyksellinen nykyhetki. Ja mitä se sitten on? Tekemisen laadukkuutta yksinkertaisimmissakin toimissa. Laadukkuus tarkoittaa tietoisuuteen kytkeytyvää huolellisuutta ja huomiota. Laadukkuus vaatii läsnäoloasi.” – Kirjasta Eckhart Tolle: Uusi maa – Elämän tarkoituksen oivaltaminen, Basam Books 2007

LUE MYÖS:

7 menestymisen salaisuutta

Oivallustarina: ”Kyllä sydän tietää, sitä pitää vain kuunnella”

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image