Puhdistava kevät: Askel 1

Kevään auringonsäteet paljastavat sinne sun tänne laskeutuneet pölykerrokset, likaiset ikkunat ja katon rajaan rakennetut hämähäkinseitit. Samalla tavalla kevät herättelee kehoa: takana on piiiiiitkä aika pimeää ja kylmää, kehon kietoutumista paksujen vällyjen alle ja sen ravitsemista raskailla ruoilla, hiilihydraateilla ja hetkellisesti piristävällä sokerilla. Auringonsäteet paljastavat hilseilevän ihon, ylimääräiset kilot lantiolla ja haamunkalpeat kasvot.

On aika kevätsiivoukselle.

Sanotaan, että keho kannattaa puhdistaa aina vuodenaikojen vaihtuessa. Ehkä tänä keväänä jätätkin huushollin siivoamisen vähemmälle, ja keskityt itseesi: mitä siivottavaa sinusta löytyy?

Ilmansaasteet, ruokien lisäaineet sekä torjuntajäämät ja kosmetiikan kemikaalikuormitus aiheuttavat sisällämme virtaavaan veteen tukoksia. Lisätään päälle vielä negatiiviset ajatukset, ainainen hälinä televisiosta ja radiosta, aivoja kuormittava Facebookissa ja netissä surffailu, sekä vanha kunnon stressi.

Välillä on hyvä jarruttaa. Pysähtyä. Ja puhdistautua.

Keholla on myös oma detox-menetelmänsä. Kaiken, mitä se ei tarvitse tai minkä se tunnistaa haitta-aineeksi, keho pyrkii tekemään vaarattomaksi ja poistamaan maksan, munuaisten, verenkierron, lymfanestekierron, ihon ja hengityselimistön kautta.

Mikään ihmekone emme kuitenkaan ole. Jos jatkuvasti ärsytämme kehoamme huonolla ravinnolla, vähäisellä liikunnalla sekä stressillä, se ei enää ehdikään pumppaamaan kaikkea ulos. Miksi kantaa tätä törkyä sisällään? Oma kehosi on osa itseäsi, se on kaikki mitä sinulla on, sinun tapasi kokea, olla ja elää. Se ansaitsee kaiken hellyyden. Sinä ansaitset hyvinvoinnin.

Tervetuloa pehmeän lempeään paastoon. Kyseessä ei ole mikään tarkka ohjelma, vaan hyväksi koettuja keinoja koottuna nippuun, jotta sinun olisi helppo aloittaa omannäköinen detoxisi, ehkä jopa puhtaampi elämäntapa. Tarkoituksena ei ole juoda pelkästään mehuja useita päiviä, vaan päinvastoin, syödä paljon ravinnerikasta ruokaa. Lisäksi siirrämme katseen sisäiseen hyvään oloon, joka kaipaa myös ajoittaista puhdistautumista: peset säännöllisesti pyykkisi ja astiasi sekä imuroit asuntosi, miksi et siis myös siivoaisi pölyjä pois ajatuksistasikin? Lisäksi kiinnitämme huomiota puhdistavaan ja hellään ihonhoitoon.

Puhdistava kevät alkakoon – Ensimmäinen askel on jo otettu.

Lue myös:
Puhdistava kevät: Askel 2 – Hyvä ruoka, puhtaampi keho
Puhdistava kevät: Askel 3 – Helli ihoasi
Puhdistava kevät: Askel 4 – Mielen paasto
Puhdistava kevät: Testissä hyvänolon paastot

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image