Älä heitä roskiin – Rikkinäisen lyhdyn uusi elämä

Talven riepottelema lyhty näytti surkealta: se oli menettänyt syksyn myrskyihin ja talven lumikinoksiin kaksi laseistaan. Vihertyvässä ympäristössään se huusi pelastusta. Sitä paitsi yöttömän yön lähestyessä se oli toimeton.

Lyhdyn kaikki lasit poistettiin. Usein lyhdyissä onkin helposti poistettavat lasit! Lyhdyn ei siis tarvitse edes olla rikki, jotta sen voi ottaa uudenlaiseen käyttöön. Lyhty sai sisälleen taas elämää: roikkuva kukka alkaa tehdä lyhdyn elämästä kesän kuluessa yhä täydempää. Ne alkavat sulautua yhteen.

Vaan eipä jää lyhty toimettomaksi syksyn tullenkaan. Kesällä, kun se elättää iloisesti uutta asukkiaan, on hyvää aikaa käydä lasiliikkeessä teettämässä rikkinäisten lasien tilalle uudet. Kun lasit on irroitettu, on yksi lasi helppo ottaa mukaan mittamalliksi.

Ja onhan tässäkin tapauksessa vanhassa vara parempi. Vanhat lyhdyt ovat sympaattisesti ruostuneet, ja niissä on erehdyttävästi ajatonta ranskalaista tunnelmaa!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image