Purkita valoa ja luonnon energiaa

Kauniina päivinä kannattaa purkittaa valoa ja luonnon energiaa valokuviksi. Niistä saa voimaa esimerkiksi työpäivän aikana: Laita energisoivia kuvia tietokoneen taustakuvaksi tai tallenna kansioon, josta voit kaivaa ne esiin tauon aikana.

Tauon aikana selaa kuvia hetken aikaa ja palaa mielessäsi kuvaushetkeen ja luontokontaktiin. Voit kuvata myös taukovideoita, jolloin kuulet myös luonnon rauhoittavat äänet: linnunlaulun, tikan hakkuun tai hiljaisuuden. Rauhoittavia taukovideoita löytyy Hidasta elämää -sivustolta: Talvista aurinkoenergiaa, Laiturilla.

Minä auringossa.
Koivu paistattelee päivää.
Jälkiä lumella.
Lunta oksalla.
Valkoinen kuin… lumi.
Omput oksalla.
Omput ylhäältä.
Tammikuinen aurinko.
Tikka hakkaa.
Pikku koivu.
Aurinko ja koivunoksa.
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image