Yksinäinen-kirja

22,90  (sis. alv)

Kirja Sinulle, joka olet yksinäinen. Toiveikas ja rehellinen tarina ulkopuolisuuden tunteen värittämästä elämänpolusta. Kirja auttaa ymmärtämään yksinäisyyttä, sanoittamaan sen kokemusta ja löytämään ratkaisuja.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): yksinainen Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

YKSINÄINEN

Miksi olemme niin yksinäisiä?

Tämä kirja on Sinulle, joka…
…ihmettelet yksinäisyyttä
…koet yksinäisyyttä
…kohtaat yksinäisyyttä ympärilläsi.

Tunne yksinäisyydestä syntyy inhimillisestä kaipauksesta yhteyteen, tarpeesta kuulua johonkin sekä kosketetuksi tulemisen toiveesta. Kuinka hyvin ihminen lopulta tietää, mistä halu kuulua johonkin kumpuaa? Yksinäisyys on iso ongelma, mutta sen ratkaisemiseksi on tehtävissä paljon.

Yksinäinen on toiveikas ja rehellinen tarina ulkopuolisuuden tunteen värittämästä elämänpolusta. Se auttaa ymmärtämään yksinäisyyttä, sanoittamaan sen kokemusta ja löytämään ratkaisuja. Itsensä kohtaaminen, omien ajatusmallien tunnistaminen ja aktiivinen toimijuus johtavat vahvempaan itsetuntemukseen ja yhteyteen muiden ihmisten kanssa.

Kirja tarjoaa vertaistukea ja konkreettisia työkaluja yksinäisyyttä kokeville ja lisää ymmärrystä siitä, mitä on olla yksinäinen.

HUOM. Tekijä lahjoittaa osan kirjan tuotosta yksinäisyystyöhön.

Maija Ilmoniemi on helsinkiläinen toimittaja, radiojuontaja ja Hidasta elämää -bloggari, joka haluaa antaa yksinäisyydelle kasvot murtaakseen aikamme yhteiskunnalliseen ongelmaan liittyvän tabun. 

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image